News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Jogosultságok

Started by Azzeroth, March 24, 2013, 07:54:36 PM

Previous topic - Next topic

Azzeroth

Üdv. fórumozók

Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tudna segíteni abban hol tudnám a jogosultságokat pontosan úgy beállítani, ha valaki még nem regisztrált, akkor csak egyetlen fórumot tudjon megnézni (Miért érdemes regisztrálni) és ha regisztrál azonnal böngészheti az egészet

Meg lenne olyan kérdésem, hogy nincsen egy Mobile "verzió" a fórumból, meg még ennyit kérdeznék, hátha valaki ért ehhez, hogy tudom lekérdezni, hogy mobilról van e? böngészők alapján? és ha igen hogyan lehet?

Még egy kérdés, hogy lehetne esetleg beállítani, hogy ne spam ként kapják meg az aktiváló e-mailt?

novill

QuoteLenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tudna segíteni abban hol tudnám a jogosultságokat pontosan úgy beállítani, ha valaki még nem regisztrált, akkor csak egyetlen fórumot tudjon megnézni (Miért érdemes regisztrálni) és ha regisztrál azonnal böngészheti az egészet

Ezt azért nem csinálnám a helyedben, mert ekkor a google sem tudja felderíteni a fórumodat. Ezáltal sok látogatót vesztesz, hiszen a kereső segítségével nem találnak az oldaladra. Ha mindenképpen szeretnéd ezt beállítani, akkor az adott fórumnál melyet azt szeretnéd, hogy ne lássák a vendégek kiveszed a pipát.
QuoteEngedélyezett csoportok:
A fórum elérésére jogosult csoportok.

Mobil verzió kiegészítőként van, vagy használhatod a láblécben látható wap menüpontot. De a wap nem igazán a modern értelemben vett mobil nézet. A tapatalk kiegészítőt tudod használni a tényleges mobil nézethez.

A mail egy érdekes kérdés.
Esetleg próbáld meg a magyarországi smf támogató fórumon rákeresni, hátha van már ezzel kapcsolatban válasz.

Azzeroth

Rendben, köszönöm, de pontosabban le tudnád írni, hogy hol találhatom meg, mert nem igen találom :/

novill

A jogosultság beállításra gondolsz, vagy a mobil nézet elérésre. Ha jobban körülírod, akkor jobban tudunk esetlegesen pontosabb magyarázattal szolgálni.

Advertisement: