• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Firox multicolor

Started by vbgamer45, June 26, 2013, 11:57:36 PM

Previous topic - Next topic

lean

Quote from: Antechinus on June 29, 2013, 01:31:24 AM
Looks nice. One thing though. Your linktree breaks if there's too much content, and/or it the user wants a larger than standard text size in their browser. I'd suggest removing the fixed height and hidden overflow on the linktree container. :)
Fixed :)

negativethree

July 01, 2013, 01:46:25 PM #21 Last Edit: July 01, 2013, 02:46:37 PM by negativethree
How would I go about replacing the logo 'Firox Multicolor' to a custom logo?

Thanks :)

Also having trouble with some missing text (image below will explain it better). Could someone explain how to get the black background back with the white text?

The only mod I'm running is SimplePortal.

lean

Quote from: negativethree on July 01, 2013, 01:46:25 PM
How would I go about replacing the logo 'Firox Multicolor' to a custom logo?

Thanks :)

Also having trouble with some missing text (image below will explain it better). Could someone explain how to get the black background back with the white text?

The only mod I'm running is SimplePortal.
Sorry but in your forum I see that perfectly.

Bachian

I recently installed Firox Multicolor. I really like it, but for some reason when I copy and paste and save my post the pasted material is chopped off.

Any one know a fix for this?

lean

I think that has nothing to do with the theme. Try doing the same with the default theme

Adrek

When using sidebar menu I have this small issue:
Polskie wsparcie SMF na simplemachines.org

the simplest solution is most likely the right one

lean

Hi, Thank you for using my theme.

In the file index.css seeks to:
#admin_menu {background: #222; padding: 8px 3px 3px 3px;}

And replace with this:
#admin_menu {background: #222;}

And search this:
.catbg, .catbg2, tr.catbg td, tr.catbg2 td, tr.catbg th, tr.catbg2 th
{
color: #444;


And replace with this:
.catbg, .catbg2, tr.catbg td, tr.catbg2 td, tr.catbg th, tr.catbg2 th
{
color: #f4f4f4;


Thank you for report it, already fixed in the package :)

MJNS1981

July 10, 2013, 09:50:49 AM #27 Last Edit: July 10, 2013, 02:36:46 PM by MJNS1981
Hello,

I love the theme.  I was very happy when I found it because its just what I was looking for.  Nice and simple and clean.
Anyway, Im new to all this stuff (as in within the last few days) and Ive been tinkering with settings and what not getting a forum set up, but there's only one more thing Id like to do before its ready.

Is there any way to edit the social networking buttons so that instead of sharing the forum, it will link people to my various profiles?

Thank you!

EDIT: Nevermind... I seem to have figured it out.  Now I just need to know how to make it so they dont open in new windows, but new tabs.

lean

Thanks for your comment! You could put that modification you did to social networks in order to help you better?

Sorry for my bad english :P

Bachian

Quote from: Lean on July 04, 2013, 08:40:53 AM
I think that has nothing to do with the theme. Try doing the same with the default theme

I just had to update to 2.0.4.

Great theme! Thanks.

lean

Quote from: Bachian
I just had to update to 2.0.4.

Great theme! Thanks.
Thanks friend!

MJNS1981

Hi again... Ive had a couple people mention that theyd like the "Show replies to your posts" link available, but I havent been able to find anything to give them a feature like that.

Is there anything that can be done to bring that collapsible header at the top of the forum with those links back?  Ive told them to just go to their profile and go to "show posts", but I was hoping there would be a way to bring the "show new replies..." link back.

Thanks.

MJNS1981

Quote from: Lean on July 10, 2013, 05:40:36 PM
Thanks for your comment! You could put that modification you did to social networks in order to help you better?

Sorry for my bad english :P

I got what I was trying to do working... thanks. :)

lean

course, is just put a link to the action unread and unreadreplies

MJNS1981

Yeah Ive been going through all the files trying to figure out how (or where) exactly I would do something like that... the problem is I have NO idea what Im doing haha.

Im learning little by little mostly from Googling and trial and error.


But knowing that I actually CAN do it is good.  I dont want to take up anyones time asking them to walk me through this stuff, I just needed to know it was possible.

So thanks!

lean

In that part of the forum you want to put?

MJNS1981

July 15, 2013, 06:29:34 PM #36 Last Edit: July 15, 2013, 11:26:46 PM by MJNS1981
Well, I was thinking Id put it in the tabs.  Maybe next to the "Home" tab.

A tab called "New Posts" that drops down with "Unread posts since last visit" and "Show new replies to your posts".


Id probably mess with the wording and location once I figured out how to actually get it there, but thats the main idea that Im going for.
Ive almost got it, I think.  I seem to have figured out how to add it to the button array, the only problem is that it shows up blank.  Theres no title for the tab.

It just made a little gap between Home and Help.


So if I can figure out why theres no title for the tab, Id be good!!


EDIT:  I just realized it was doing that because I was using a capital P when I titled it.  Haha... Its working now. (still learning this kind of stuff).

Nolt

Very nice and clean theme.

Btw. I think your SMF translation at SMF Simple site is outdated. Copyright in your footer looks like this:
QuotePowered by SMF 2.0.4 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC
and should be
QuoteSMF 2.0.4 | SMF © 2013, Simple Machines

lean

Quote from: MJNS1981 on July 15, 2013, 06:29:34 PM
Well, I was thinking Id put it in the tabs.  Maybe next to the "Home" tab.

A tab called "New Posts" that drops down with "Unread posts since last visit" and "Show new replies to your posts".


Id probably mess with the wording and location once I figured out how to actually get it there, but thats the main idea that Im going for.
Ive almost got it, I think.  I seem to have figured out how to add it to the button array, the only problem is that it shows up blank.  Theres no title for the tab.

It just made a little gap between Home and Help.


So if I can figure out why theres no title for the tab, Id be good!!


EDIT:  I just realized it was doing that because I was using a capital P when I titled it.  Haha... Its working now. (still learning this kind of stuff).

Perfect :)

Quote from: Nolt on July 17, 2013, 07:19:24 PM
Very nice and clean theme.

Btw. I think your SMF translation at SMF Simple site is outdated. Copyright in your footer looks like this:
QuotePowered by SMF 2.0.4 | SMF © 2006–2009, Simple Machines LLC
and should be
QuoteSMF 2.0.4 | SMF © 2013, Simple Machines
Thanks for your comment!

braddd

How do i add like adsense next to banner instead of social media buttons?

Advertisement: