• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 20, 2021, 06:30:30 AM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Πρόβλημα με τα εισαγωγικά

Started by porcupine, September 24, 2005, 04:25:19 AM

Previous topic - Next topic

porcupine

Δεν ξέρω αν κάποιος από την κοινότητα έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα:

Όταν προσπαθώ να βάλω εισαγωγικά σε μια λέξη π.χ. "ποδήλατο" εμφανίζεται "/ποδήλατο/". Υπάρχει δηλαδή ένα backslash που προστίθεται ενδιάμεσα των εισαγωγικών.

Στο preview αν πάω να αφαιρέσω τα εισαγωγικά και κάνω submit το post τότε εμφανίζεται και 2ο backslash!!  :o κάτι τέτοιο δηλαδή: "//ποδήλατο//".

Ο υπόλοιπος editor είναι ΟΚ.

Χρησιμοποιώ SMF 1.0.5

Mπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ.

sebastian

Είναι χαρακτήρες διαφυγής. Χρησιμοποιούνται πρίν εισαχθούν τα στοιχεία στη βάση δεδομένων. Κανονικά όταν θα έπρεπε να προβάλονται έπρεπε να μην υπάρχουν γιατί στήν έξοδο το πρόγραμμα τα αφαιρεί.
Ερώτηση 1. Στήν τελική δημοσίευση υπάρχουν? Ερώτηση 2. Χρησιμοποιείς κάποιoν editor αντί του κανονικού?

agridoc

Γειά σου porcupine

Θα ρωτήσω μερικά πράγματα ακόμα.

- Το θέμα που χρησιμοποιείς είναι το default και εάν όχι διαλέγοντες το default συνεχίζει να το κάνει;

- Είναι εγκατάσταση από την αρχή σε 1.05 ή έχει γίνει upgrade;

- Εχουν προστεθεί κάποια mods ή και τροποποιήσεις δικές σου;
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod
Δeν αφιερώνω χρόνο για μηνύματα σε greeklish.

porcupine

September 24, 2005, 06:11:23 PM #3 Last Edit: September 24, 2005, 06:13:11 PM by porcupine
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις κατ' αρχάς.

Sebastian> Nαι, στην τελική δημοσίευση υπάρχουν - Ο editor είναι ο default

agridog> Δεν έχω τροποποιήσει τίποτα, η εγκατάσταση είναι από την αρχή σε 1.0.5, χρησιμοποιώ το SMFOne από themes (το οποίο έχω τροποποιήσει) και με το default theme συνεχίζει να το κάνει.

sebastian

September 24, 2005, 09:26:15 PM #4 Last Edit: September 24, 2005, 09:28:26 PM by sebastian
Είναι προφανές ότι κάτι συμβαίνει με τα μαγικά εισαγωγικά  :) get_magic_quotes_gpc Μπορείς να διαβάσεις εδώ -> http://gr.php.net/manual/en/function.get-magic-quotes-gpc.php
Για τους χαρακτήρες διαφυγής εδώ --> http://gr.php.net/manual/en/function.stripslashes.php
Τα μαγικά εισαγωγικά όταν είναι ON κάνουν την ίδια δουλειά αυτόματα με την addslashes() --> http://gr.php.net/manual/en/function.addslashes.php
Δεν έχω 1.0.5 εγκατεστημένο να δοκιμάσω αν το κάνει πάντα. Στίς Beta εκδόσεις και στην τελευταία RC1 δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Χρησιμοποιείς τη γέφυρα με το Mambo? Άν τα μαγικά εισαγωγικά είναι OFF έχουν παρατηρηθεί όπως είδα σε κάποιες δημοσιεύσεις τέτοια προβλήματα. Πρέπει να τα κάνεις ON με .htaccess -Μερικές φορές αν και είναι ΟΝ χρειάζεται πάλι το .htaccess --- Κοίταξε μια λύση --> http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=26093.msg204549#msg204549
Διάβασε ολόκληρη την δημοσίευση από την αρχή.
Άν δεν έχεις το mambo αγνόησε τις τελευταίες γραμμές.


porcupine

September 26, 2005, 02:55:32 AM #5 Last Edit: September 26, 2005, 02:57:27 AM by porcupine
Το πρόβλημα λύθηκε. Τα magic quotes έφταιγαν.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Ωραίο πράγμα τα free fora!  :D

ΥΓ. Sorry agridoc που σε είπα agridog στο προηγούμενο post.

agridoc

September 28, 2005, 01:25:56 AM #6 Last Edit: September 28, 2005, 01:30:34 AM by agridoc
Ενα τυπογραφικό λάθος έγινε, μην το κάνουμε και θέμα   ;).

Καλή επιτυχία με το SMF.
  For Greek aeromodellers and our friends around the world  - Greek Button sets for SMF - Greeklish to Greek mod
Δeν αφιερώνω χρόνο για μηνύματα σε greeklish.

Advertisement: