• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

SimplePortal i Are You Human/Bot problem

Started by Satlima, September 27, 2013, 06:13:46 PM

Previous topic - Next topic

Satlima

Cao svima, ovako imam problem koji cu pokazati u slikama prvo njih a onda i pitanje, evo slika







E sad 1. slika je kada je registracija sa simpleportalom bez are you human/botom,
          2. slika je kada je registracija i sa simpleportalom i sa aru you human/botom,
        i 3. slika ja kada je registracija bez simpleportala i sa are you human/botom

znaci  3. slika je onako kako bi trebalo da izgleda i sa simpleportalom i sa are you human/botom. Ja sam ranije pokusavao nesto u kodu da izmenim (ne secam se vise u kom fajlu) i uspeo sam da priblizim pitanje are you human/bot sa odgovorom i jos nesto da izmenim mesta ali nije to to, nisam uspeo ovako kao na trecoj slici pa mi treba tu pomoc. U kom fajlu treba da menjam kod i kako da ga menjam ako je to moguce a verujem da jeste mislim sto ne bi bilo? Da li je neko slucajno imao i resio ovaj problem? Ako nekome treba i kod iskopiracu ovde nije problem i hvala unapred :)

Venera

September 28, 2013, 06:11:06 AM #1 Last Edit: September 28, 2013, 10:15:23 AM by Venera


Ovako izgleda kombinacija Simple portala i Are you human moda, upravo isprobano, što će reći da definitivno Simple portal nije krivac za ovo što ti pokazuješ.

Inače, Are you human je deplasiran antispam-mod, jer spameri prolaze kroz njega kao kroz sir. Postoji na ovom forumu tema sa savetima za bolju zaštitu od spamera. Pročitaj. Verujem da ćeš odabrati nešto pouzdanije.  ;)

:) Z Z

Edit: Sad videh.... Vodi računa o tome da modifikacije skidaš sa ovog foruma, jer pre odobrenja prolaze proveru stručnog tima.  ;)

Advertisement: