News:

SMF 2.0.19 has been released! Please update. Read more.

Main Menu

Sterge mai multe postari odata

Started by EnErGYzANT, November 30, 2013, 02:36:11 PM

Previous topic - Next topic

EnErGYzANT

Salut,folosesc acest acest tip de forum pe site la mine,si fiind nepriceput la inceput de drum rog ajutorul celor care sunt mai avansati.
Deci problema mea este urmatoarea,observ ca la mine pe forum posteaza foarte multi vizitatori ceea ce nu vreau sa fie subiecte postate doar de membrii inregistrati,de unde anume pot activa sa poata adauga un post doar membrii inregistrati.
Adoua problema este,acesti vizitatori sincer nu stiu cum sa ma exprim corect dar sunt maniaci si imi posteaza sute de prostii cusituri pentru adulti si prostii de acest gen cum e in aceasta imagine http://prntscr.com/27redy ,si mar interesa cum pot elimina mai multe postari odata deoarece ma chinui sa sterg una cate una nesstiind cum trebuie sa fac am decis sa cer ajutorul vostru,va multumescsi astept in speranta ca cineva ma va ajuta.

-=[Vyorel]=-

Salut!
Pentru prima problema, adaugati la inregistrare cateva intrebari de securitate. De exemplu, "Care este capitala Romaniei?" si apoi ii pui si raspunsul, dupa asta, bifezi ca sa fie necesara completarea ei. In felul asta scapi de boti (ca asa se numesc aia).

Pentru a 2a problema, intri la profilul lor si la Actions/Delete this account si la Remove posts made by this member alegi Topics and Posts . In felul asta, le stergi automat toate posturile si topicurile.
My mods for SMF - [6].

EnErGYzANT

Ok multumesc viorel,sper sa reusesc sa scap de acesti boti.

Advertisement: