Advertisement:

Author Topic: Kielivalikko  (Read 6125 times)

Offline Wardermain

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Kielivalikko
« on: December 12, 2013, 01:13:24 PM »
Eli miten tuonne index sivulle saa tuon kieli valikon niin kuin se on täälläkin, eli olisi helpompi kun tullaan foorumille niin heti etusivulla voisi vaihtaa oman kielen.
kun nyt sen voi vaihtaa vain omassa profiilissa.

Niin laitan tähän samaan ton että olisiko jollakin mahdollisesti noita suomen kielisiä nappeja eli napeissa suomi tekstit tai vastaavasti mistä niitä mahdollisesti saisi.

Offline Wardermain

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
Re: Kielivalikko
« Reply #1 on: December 12, 2013, 09:42:10 PM »
wow luulin että täältä saa apuja jos ei jotain tiedä, mutta täällä taitaakin olla tietämätöntä porukka.

Offline Owdy

  • SMF Fossil
  • Local Moderator
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 15,590
  • Gender: Male
  • W00t!
    • janoloferiksson on LinkedIn
    • @@jaoler on Twitter
Re: Kielivalikko
« Reply #2 on: December 17, 2013, 03:08:56 PM »
Se vaatii vähän koodaustaitoja, mutta kokeile vaikka tätä http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=598
Former Lead Support Specialist

Tarvitsetko apua SMF foorumisi kanssa? Otan työtehtäviä vastaan, lue:http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=375918.0

Offline Risto_Jääskeläinen

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Kielivalikko
« Reply #3 on: February 03, 2015, 11:45:08 AM »
Aloittajalle varmaan turhan myöhään tämä vastaus, mutta Language Drop Down -muokkaus saattaa olla se, mitä tarvitaan?
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=598

Siinä pitää asentaa sitten uuden kielen tiedostoja, mutta onnistuin vaihtamaan näytön tekstit englanniksi ja suomeksi oikean yläkulman valintalistan mukaisesti tuolla muokkauksella.

Offline Risto_Jääskeläinen

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 22
Re: Kielivalikko
« Reply #4 on: February 03, 2015, 11:48:26 AM »
Jaahas, edellä olikin vastaus, vaan siitä ei käynyt ilmi, mistä muokkauksesta on kyse, ennen kuin napsautti linkkiä.