Advertisement:

Author Topic: @mention members  (Read 186261 times)

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #100 on: May 09, 2014, 03:09:29 AM »
Thanks, but package installed smoothly, but it did not work on me..
More information? What did not work? Is it not mentioning? If so, do you have the permissions set?

Offline Alex_Ita

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: @mention members
« Reply #101 on: May 09, 2014, 04:48:01 AM »
Great work @Dragooon. Very very nice! Compliments!

Just one problem in my smf 2.0.7

when I modify a post, mention mod doens't work. The mod reads the active nickname but when I approve the modified post, the nickname it's not linkable.

Any suggestion?
« Last Edit: May 09, 2014, 04:58:23 AM by Alex_Ita »

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #102 on: May 09, 2014, 05:09:15 AM »
Great work @Dragooon. Very very nice! Compliments!

Just one problem in my smf 2.0.7

when I modify a post, mention mod doens't work. The mod reads the active nickname but when I approve the modified post, the nickname it's not linkable.

Any suggestion?
So you're modified posts becomes unapproved and then it doesn't link? I'll test this later

Offline Alex_Ita

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: @mention members
« Reply #103 on: May 09, 2014, 05:12:11 AM »
I explain:

if I modify a post and I Add new mention, this mention doesn't work.

Offline OverTa[k]e

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 229
  • Gender: Male
  • 'Get Low'
    • hoppalaaaaaaa on Facebook
Re: @mention members
« Reply #104 on: May 09, 2014, 05:23:32 AM »
More information? What did not work? Is it not mentioning? If so, do you have the permissions set?







Offline strano

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
Re: @mention members
« Reply #105 on: May 09, 2014, 05:50:19 AM »
Great mod, but i've two little problems.

The active suggestions don't work and if i disable the default mentions email from the admin panel, after the redirect the option is still checked.

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #106 on: May 09, 2014, 05:54:23 AM »
Great mod, but i've two little problems.

The active suggestions don't work and if i disable the default mentions email from the admin panel, after the redirect the option is still checked.
Sorry about the option not saving, stupid bug. I'll fix it in a few. What other mods do you have installed?

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #107 on: May 09, 2014, 06:06:41 AM »
More information? What did not work? Is it not mentioning? If so, do you have the permissions set?
That doesn't help me...is it not giving suggestions or is it not mentioning?

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #108 on: May 09, 2014, 06:09:59 AM »
I explain:

if I modify a post and I Add new mention, this mention doesn't work.
Sorry, stupid bug. I've attached an updated package which fixes admin area and modify posts, please try this

Offline strano

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
Re: @mention members
« Reply #109 on: May 09, 2014, 06:25:33 AM »
Great mod, but i've two little problems.

The active suggestions don't work and if i disable the default mentions email from the admin panel, after the redirect the option is still checked.
Sorry about the option not saving, stupid bug. I'll fix it in a few. What other mods do you have installed?
These are the mods.
The mod about the reply editor, sceditor, isn't enabled. While markitup, still a mod about reply editor, it's enabled only for the quick reply,  but the active suggestions don't work in the quick and the normal reply.

PM to New Members    1.2     
2.   Pretty URLs    1.1.1a
3.   SEO Sitemap    2.2.1     
4.   SMF4iPhone-Mod    1.1
5.   cbi 1.0    1.7.8   
6.   Default Avatar    2.3     
7.   Cumulus Congestus    1.0   
8.   SimplePortal    2.3.5     
9.   Tapatalk SMF 2.0 RC5/Final Plugin    3.9.1 
10.   Separate the sticky topics    1.0.0     
11.   Simple Youtube Video Embedder/BBC    1.1 
12.   SMF Staff Page    1.7     
13.   Invitation Message In Your Face (IMIYF)    0.3.2     
14.   Bookmarks    2.5     
15.   SMF 2.0.7 Update    1.0     
16.   @mention members    1.1 
17.   The Rules    1.31 
18.   SCEditor4Smf    0.5.1   
19.   ENotify    2.0.2     
20.   Add Facebook Like, Tweet, and Google +1    1.0.3a     
21.   Optimus Brave    1.8.7     
22.   Menu_Icons    1.0     
23.   markItUp! for SMF    0.5.4     
24.   Like Posts    1.3.1     
25.   Tapatalk SMF 2.0 Plugin    3.9.2 

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 493
  • Gender: Male
Re: @mention members
« Reply #110 on: May 09, 2014, 06:29:12 AM »
Im having big site problems after using this.

I downloaded the first version and installed today - didnt work. I came here and saw it had been updated so installed the 1.1 version - that worked.

The drop down autofill was not displaying.

But getting odd behaviour in the forum. After logging out I was not redirected to the forum as usual but login page - now visitors cannot access the site - only login screen.

I uninstalled and deleted but still guests cannot see the forum - only login screen

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 493
  • Gender: Male
Re: @mention members
« Reply #111 on: May 09, 2014, 06:36:15 AM »
I think a site file was damaged perhaps as some feature and settings options were changed. MAybe the ~backup copy was used.
Whos online was set to 'off' which has never been that way and was working minutes before that.

There is a warning though from SMF

Quote
Failed to make backup of Settings.php - make sure Settings_bak.php exists and is writable.
Maybe uninstall resulted in old file being used.

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #112 on: May 09, 2014, 06:37:42 AM »
Great mod, but i've two little problems.

The active suggestions don't work and if i disable the default mentions email from the admin panel, after the redirect the option is still checked.
Sorry about the option not saving, stupid bug. I'll fix it in a few. What other mods do you have installed?
These are the mods.
The mod about the reply editor, sceditor, isn't enabled. While markitup, still a mod about reply editor, it's enabled only for the quick reply,  but the active suggestions don't work in the quick and the normal reply.

PM to New Members    1.2     
2.   Pretty URLs    1.1.1a
3.   SEO Sitemap    2.2.1     
4.   SMF4iPhone-Mod    1.1
5.   cbi 1.0    1.7.8   
6.   Default Avatar    2.3     
7.   Cumulus Congestus    1.0   
8.   SimplePortal    2.3.5     
9.   Tapatalk SMF 2.0 RC5/Final Plugin    3.9.1 
10.   Separate the sticky topics    1.0.0     
11.   Simple Youtube Video Embedder/BBC    1.1 
12.   SMF Staff Page    1.7     
13.   Invitation Message In Your Face (IMIYF)    0.3.2     
14.   Bookmarks    2.5     
15.   SMF 2.0.7 Update    1.0     
16.   @mention members    1.1 
17.   The Rules    1.31 
18.   SCEditor4Smf    0.5.1   
19.   ENotify    2.0.2     
20.   Add Facebook Like, Tweet, and Google +1    1.0.3a     
21.   Optimus Brave    1.8.7     
22.   Menu_Icons    1.0     
23.   markItUp! for SMF    0.5.4     
24.   Like Posts    1.3.1     
25.   Tapatalk SMF 2.0 Plugin    3.9.2 
Can I have a link and test account on your site?

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #113 on: May 09, 2014, 06:38:45 AM »
Im having big site problems after using this.

I downloaded the first version and installed today - didnt work. I came here and saw it had been updated so installed the 1.1 version - that worked.

The drop down autofill was not displaying.

But getting odd behaviour in the forum. After logging out I was not redirected to the forum as usual but login page - now visitors cannot access the site - only login screen.

I uninstalled and deleted but still guests cannot see the forum - only login screen
Uhm, sounds like you're having some php errors? Can you check the hosting error logs?

Offline strano

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 34
Re: @mention members
« Reply #114 on: May 09, 2014, 06:47:32 AM »
Great mod, but i've two little problems.

The active suggestions don't work and if i disable the default mentions email from the admin panel, after the redirect the option is still checked.
Sorry about the option not saving, stupid bug. I'll fix it in a few. What other mods do you have installed?
These are the mods.
The mod about the reply editor, sceditor, isn't enabled. While markitup, still a mod about reply editor, it's enabled only for the quick reply,  but the active suggestions don't work in the quick and the normal reply.

PM to New Members    1.2     
2.   Pretty URLs    1.1.1a
3.   SEO Sitemap    2.2.1     
4.   SMF4iPhone-Mod    1.1
5.   cbi 1.0    1.7.8   
6.   Default Avatar    2.3     
7.   Cumulus Congestus    1.0   
8.   SimplePortal    2.3.5     
9.   Tapatalk SMF 2.0 RC5/Final Plugin    3.9.1 
10.   Separate the sticky topics    1.0.0     
11.   Simple Youtube Video Embedder/BBC    1.1 
12.   SMF Staff Page    1.7     
13.   Invitation Message In Your Face (IMIYF)    0.3.2     
14.   Bookmarks    2.5     
15.   SMF 2.0.7 Update    1.0     
16.   @mention members    1.1 
17.   The Rules    1.31 
18.   SCEditor4Smf    0.5.1   
19.   ENotify    2.0.2     
20.   Add Facebook Like, Tweet, and Google +1    1.0.3a     
21.   Optimus Brave    1.8.7     
22.   Menu_Icons    1.0     
23.   markItUp! for SMF    0.5.4     
24.   Like Posts    1.3.1     
25.   Tapatalk SMF 2.0 Plugin    3.9.2 
Can I have a link and test account on your site?
i've sent you a pm :)

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 493
  • Gender: Male
Re: @mention members
« Reply #115 on: May 09, 2014, 06:49:30 AM »
Cant see anything in the server logs.

Seems I dont have a backup of the settings file.

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #116 on: May 09, 2014, 06:52:57 AM »
Cant see anything in the server logs.

Seems I dont have a backup of the settings file.

Can you access admin area? Can I have a link/FTP account on your site

Offline OCJ

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 493
  • Gender: Male
Re: @mention members
« Reply #117 on: May 09, 2014, 06:56:24 AM »
I put a copy back of the settings - renamed settings_bak.

Guests can view the site again - it was set to off in the options. For some reason  several settings were  changed or reset after using this mod. It might be something else (another mod effect) but it happened only when I used this mod.

At the moment site looks normal.

Offline Alex_Ita

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: @mention members
« Reply #118 on: May 09, 2014, 07:13:58 AM »
Sorry, stupid bug. I've attached an updated package which fixes admin area and modify posts, please try this
Thanks for your kindly reply.
Now your mod works fine!

Thank you.

Here you are italian translate.

Offline Dragooon

  • SMF Friend
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 6,738
  • Gender: Male
  • I'm bIn
    • ShitizGarg on Facebook
    • Dragooon on GitHub
    • dragooon on LinkedIn
    • SMF-Media
Re: @mention members
« Reply #119 on: May 09, 2014, 07:27:46 AM »
I put a copy back of the settings - renamed settings_bak.

Guests can view the site again - it was set to off in the options. For some reason  several settings were  changed or reset after using this mod. It might be something else (another mod effect) but it happened only when I used this mod.

At the moment site looks normal.
Might be a glitch, the mod shouldn't cause settings corruption (doesn't even touch that area).