Advertisement:

Author Topic: Reseller  (Read 162141 times)

Offline kapetanboris

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Reseller
« Reply #320 on: December 01, 2017, 06:30:19 PM »
Downloaded Reseller today.  Menu's don't work. Can't access admin or any menu item with a dropdown link.

Hello, the green "Login" button stop working magicly in my forum. I try to download lates version and seems the problem persist. The "register" works, but the "Login" just do nothing when pressed. not error show. some ideas? :(

Had the same problem, LOGIN menu and DROPDOWN menus didnt work at all.

Solution - turn on the internet :) When i clear browser history, disable internet, and reload theme those buttons dont work again, as if they need to DL something from the web in order to work, which is i think a flaw?

Offline kapetanboris

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Reseller
« Reply #321 on: December 08, 2017, 07:12:21 PM »
I managed to get HTTPS on my server and when i select Reseller theme (also exodus) i get a warning "this page is trying to load scripts from unauthenticated sources." in chrome. In opera it is even worse, its constantly displaying content blocked.

When i select default curve theme the site is secured (green icon) both in chrome and opera.

Also, when warning  in opera browser displays, the green button (login) in Reseller theme stops working.

Is this some sort of a security hole built in this theme? Where can we see those scripts running for the button?

Offline JonasTheGamer

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 64
Re: Reseller
« Reply #322 on: December 12, 2017, 06:32:11 AM »
Same here. The theme just looks AWESOME! But i cannot use it because the menu buttons don't work..... :(
If you would fix it, Thanks!

Offline kapetanboris

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Reseller
« Reply #323 on: December 12, 2017, 02:10:03 PM »
Same here. The theme just looks AWESOME! But i cannot use it because the menu buttons don't work..... :(
If you would fix it, Thanks!

I solved the button problem with HTTPS:

in index.template.php search this

Code: [Select]
<script type="text/javascript" src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.1/jquery.min.js"></script>
replace with this:

Code: [Select]
<script type="text/javascript" src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.1/jquery.min.js"></script>
This and Exodus theme are really great great work and design, thanks to the author i started using google console (developer tools) and it's great stuff for diagnosing and solving problems :)

I have one question, because my PHP is nonexistant :), how can we change breadcrumbs to use this ">" instead of this "/" as a separator

Offline JonasTheGamer

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 64
Re: Reseller
« Reply #324 on: December 16, 2017, 05:03:29 AM »
@kaperanboris
Your modify does not work. You just asked me to replace it with exactly the same...

Offline kapetanboris

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Re: Reseller
« Reply #325 on: December 17, 2017, 07:06:34 AM »
@kaperanboris
Your modify does not work. You just asked me to replace it with exactly the same...

If it didnt work then we didnt have the same problem :)

I first tested theme offline and because .js file was not placed in the folder at the local level green login button didnt work. Also when i turned on HTTPS on my live server, browsers blocked that .js file because of the url starting with HTTP and not HTTPS in the html markup.

So maybe placing it localy could solve the problem of transition to HTTPS (this is a point to the author :) )


I also changed breadcrumbs from this "/" to this "»" by modifying bootstrap.css file in CSS folder of the theme.

To modify breadcrumbs separator in bootstrap.css (in the CSS folder of the theme) search this

Code: [Select]
/\00a0
Replace with (anything you like, or) this:

Code: [Select]
»
It should stay contained with "", for example "»"

Thanks to the author now i know that css had those crazy superpowers like creating the structure with ::before or ::after and the content property

Offline jack001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 175
  • Gender: Male
  • Edutainment Forum
    • @edutain_forum on Twitter
    • EDUTAINMENT FORUM - Education with Entertainment
Re: Reseller
« Reply #326 on: December 17, 2017, 12:00:36 PM »
Downloaded Reseller today.  Menu's don't work. Can't access admin or any menu item with a dropdown link.

Read previous post about SSL and having to change http to https in index.template.php and set proper SSL path.

Unable to access admin to set proper path. Changing all HTTP to HTTPS in index.template.php stopped forum from appearing. Had to upload new index.template.php. Still can't access admin to make changes.

Any help appreciated.
I'm having same problem. Kindly suggest.
https://edutainmentforum.com Edutainment forum - Education with Entertainment!

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 55,429
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Reseller
« Reply #327 on: December 17, 2017, 10:01:22 PM »
@kaperanboris
Your modify does not work. You just asked me to replace it with exactly the same...

No, he did not... his change was to change http to be https
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.