SMF 2.1-style Admin Area (SMF 2.0.x Only)

Started by dougiefresh, August 20, 2014, 07:27:47 PM

Previous topic - Next topic

Steve

When I attempt to install I get an installation error. The mod is looking for this:

'serversettings' => array(
'label' => $txt['admin_server_settings'],
'file' => 'ManageServer.php',
'function' => 'ModifySettings',
'icon' => 'server.gif',
'subsections' => array(
'general' => array($txt['general_settings']),
'database' => array($txt['database_paths_settings']),
'cookie' => array($txt['cookies_sessions_settings']),
'cache' => array($txt['caching_settings']),
'loads' => array($txt['load_balancing_settings']),
),
),
'current_theme' => array(


However, that last line is not in my admin.php anywhere. So how do I proceed? Do I just delete all but the last line and just add that last line because the mod wants the whole thing replaced with that last line anyway? Or will I cause a problem because that line wasn't in the file in the first place?

Note: I have your Lazy Admin Menu installed.
Please do not PM me for support.

dougiefresh

Please attach your Sources/Admin.php.  I'll see if there is an easy solution for you....

Steve

#22
Attached and thanks. :)
Please do not PM me for support.

dougiefresh

Uploaded v1.7 - December 4th, 2014
o Changed mod for better install compatibility with Staff Page Mod.

@Steve: Version 1.7 should solve your install issues....

Steve

#24
Thankee. Will have look in a bit. :)



Edit: still getting an error with that same section. Tried it on my test board that has no mods installed and still got the error. Weird.
Please do not PM me for support.

dougiefresh

Damn sloppy of me....  >:( Please redownload the version 1.7 of this mod.  I've fixed this issue, and no, I didn't increment the version number....

Steve

Awesome dougie! Works a treat now!
Please do not PM me for support.

RSI

Doug,

I found a bug. This mod locks up the BBC control page. I had it installed for a long time and didn't notice it until now. If you go to Administration Center » Posts and Topics » Bulletin Board Code and try to change any of the settings and hit save it wont let you and it puts the settings back to like they were. Basically if you unchecked a box and hit save it rechecks it again. The page appears to be locked.

I uninstalled the mod and the problem goes away.

Steve

Mine is Admin -> Features and Options -> Bulletin Board Code (SMF version 2.0.10) but I can confirm that this happens on my setup as well.
Please do not PM me for support.

RSI

Quote from: Steve on June 01, 2015, 02:51:08 PM
Mine is Admin -> Features and Options -> Bulletin Board Code

The navigation location I gave is without the mod installed. The mod moves it and is somehow locking or disconnecting control of those database settings from that page after it's relocated/reorganized.

Steve

Quote from: RSI on June 01, 2015, 05:25:31 PMThe navigation location I gave is without the mod installed.

Ah, okay. I've had it for so long I've forgotten how it was before. :)
Please do not PM me for support.

dougiefresh

I'm sorry I haven't been able to get back to you lately, as I've been working somewhere around 100 hours in the last 10 days....  I'll look into the bug report(s) that you reported....

dougiefresh

Uploaded v1.8 - June 5th, 2015
o License change to Simplified BSD.
o Fixed not saving settings issue with Bulletin Board Codes page.

Steve

Was the bugfix significant? In other words, was it a small enough fix for me to fix my current version (1.7) manually?

I have a lot of custom modifications so trying to update this generates way to many errors to make it worth the work.
Please do not PM me for support.

dougiefresh

@Steve: In Sources/Post.php, find this code:
Code (Find) Select
redirectexit('action=admin;area=postsettings;sa=bbc');
}

$context['post_url'] = $scripturl . '?action=admin;area=postsettings;save;sa=bbc';

and replace it with this:
Code (Add After) Select
redirectexit('action=admin;area=featuresettings;sa=bbc');
}

$context['post_url'] = $scripturl . '?action=admin;area=featuresettings;sa=bbc;save';

That should fix it.

Steve

I'm not finding any of that code in that file. :(
Please do not PM me for support.

dougiefresh

WHOOPS!!!  I meant Sources/ManagePosts.php, not Sources/Post.php!!  :o

Steve

Works a treat now Dougie. Thanks muchly! ;D
Please do not PM me for support.

dougiefresh

Uploaded v1.9 - July 6th, 2015
o Fixed a conflict with other mods regarding the LoadLanguage function operation used.

villasg

#39
Quote from: dougiefresh on July 06, 2015, 10:32:17 AM
Uploaded v1.9 - July 6th, 2015
o Fixed a conflict with other mods regarding the LoadLanguage function operation used.

Hello .
How make the update ?
Need to remove old and install the new or just run the new package via package manager ?

I remove and install again the new version because i do not see in package-info.xml upgrade option .

Advertisement: