• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
November 27, 2021, 09:50:38 PM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


View problem when installing a theme

Started by _Omega33_, September 18, 2014, 12:50:58 PM

Previous topic - Next topic

_Omega33_

When i install a theme on my smf forum this page appears to me:


It happens with all themes except for the default SMF theme.

I hope you can help me  ;)
PS. Excuse me for my english

Modify: it happens with all languages (Italian and English too)

Kindred

Your theme settings are pointing to the wrong directory/url.

Either you misconfigured, or you encountered a rare/random bug with installing SMF on higher versions of php.

Go to admin > configuration > themes & layout > theme settings

make sure your theme urls and directories are correct.
then check avatars and attachments as well
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.<br /><br />"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Shambles

Quote
Go to admin > configuration > themes & layout > theme settings

make sure your theme urls and directories are correct.

You can also hit the button at the bottom of that page, labelled "Attempt to reset all themes". It's a magic button.

_Omega33_

Thanks so much! I've tried reinstalling the theme and it was the wrong url!

TehCraw

Quote from: Shambles on September 18, 2014, 01:27:38 PM
You can also hit the button at the bottom of that page, labelled "Attempt to reset all themes". It's a magic button.

* Carvin likes magic buttons.
Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand. - Martin Fowler

Advertisement: