Advertisement:

Author Topic: Jak dodać nową pozycję w menu forum  (Read 6202 times)

Offline siCk_BoY_

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 29
Jak dodać nową pozycję w menu forum
« on: October 26, 2014, 12:14:24 PM »
Tak jak w temacie.
Kiedyś dodałem nową pozycję w menu - niestety nie pamiętam, w którym pliku to zrobiłem.
Aktualnie potrzebuję dodać jeszcze jedną pozycję "Regulamin", której nigdzie nie ma na forum.
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, w którym pliku to zrobić?
Posiadam szablon Orange Line.

Mam jeszcze jeden problem. Przy rejestracji nowego użytkownika jest domyślna umowa rejestracyjna. Ostatnio została zmieniona i wstawiony został do niej regulamin forum. Jednak przy zakładaniu nowego konta nadal wyświetla się domyślna wersja umowy rejestracyjnej a nie regulamin.
Dlaczego tak się dzieje?

Online Adrek

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,081
  • Gender: Male
    • pages/smfpl/171860759503032 on Facebook
    • Adrek.pl
Polskie wsparcie SMF na simplemachines.org

the simplest solution is most likely the right one

Offline siCk_BoY_

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 29
Re: Jak dodać nową pozycję w menu forum
« Reply #2 on: October 28, 2014, 05:27:54 PM »
Wielkie dzięki. :)
A wiesz może jak dodać w tym kodzie żeby nowa pozycja otwierała się w nowym oknie?

Online Adrek

  • Sophist Member
  • *****
  • Posts: 1,081
  • Gender: Male
    • pages/smfpl/171860759503032 on Facebook
    • Adrek.pl
Re: Jak dodać nową pozycję w menu forum
« Reply #3 on: October 29, 2014, 02:22:08 PM »
Spróbuj dodać po
Code: [Select]
'show' => true, takie coś
Code: [Select]
'target' => '_blank',
Polskie wsparcie SMF na simplemachines.org

the simplest solution is most likely the right one

Offline siCk_BoY_

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 29
Re: Jak dodać nową pozycję w menu forum
« Reply #4 on: October 30, 2014, 09:31:57 AM »
Dzięki phantomm za pomoc. Działa jak należy. Próbowałem z tym parametrem ale wstawiałem go przed show i strona się wysypywała.