• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Simple Portal - nova strana

Started by vojislavPrijovic, February 16, 2015, 06:10:37 AM

Previous topic - Next topic

vojislavPrijovic

Evo posle dužeg vremena moram da zatražim pomoć.

naime rešio sam da malo sredim svoj Forum i kako imam instaliran Simple Portal, video sam da ima mogućnost da se napravi nova stranica međutim koliko god sam čitao i probao nikako nisam mogao da nađem gde se ustvari ona vidi na početnom Portalu.

Da još malo razjasnim, pretpostavljam da je to mogućnost da Portal ima i više stranica. ja sam napravio probnu ali neznam kako da to aktiviram da se na nju može i pristupiti. Vidim da postojeće blokove mogu smestiti i u novoformiranu stranicu, ali kako da joj pristupim?

Unapred hvala!

vojislavPrijovic

Dakle evo da onda pojasnim da i drugi znaju.

Prvo da odmah objasnim da sam nekoliko puta pokušao da se registrujem na zvanični sajt Portala kako bih mogao da ih direktno kontaktiram za pomoć i nažalost nijednom nisam dobio aktivacioni mail.

Ako želite da napravite novu stranicu, jedini način da je prikažete je da link postavite na nekom mestu na početnoj strani Portala i to je to.

Nadam se da sam nekome pomogao

Dzonny

Da, ako sam te dobro razumeo poenta tih stranica i jeste da možeš da ih napraviš i posle link do iste staviš tamo gde hoćeš, po potrebi, tako da se one automatski ne pojavljuju nigde..

Venera

Pa, da... uradiš drugu stranicu i nikako ne možeš da dođeš do nje, osim iz admin panela. Rešenje je postaviti neki link na portal, dugmence i sl. Malo sam čitala po njihovom sajtu, nisam uspela da nađem odgovor. Ne znam šta su hteli tom drugom stranicom.  Inače je korisno imati je.   :)

Advertisement: