Advertisement:

Author Topic: internet explore ve register ?  (Read 51232 times)

Offline Avci

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
  • http://efeler.biz
    • eFeler - Computer Games Forum & Games Clan Server
internet explore ve register ?
« on: February 27, 2005, 09:28:46 AM »
midgard cok sorunlusun diyecek ama sormadan cözüm bulamiyoz  ;D ;D

üyeler foruma  internet explore ile üye olmaya calistiklarinda bütün kayit bilgilerini doldurduktan sonra kayit ol butonuna tikliyorlar tekrar geri atiyor üyelik kabul etmiyor.

!!! Fakat ayni üye ayni bilgisayardan Mozilla Firefox la kayit yapabiliyor.. neden internet explore ile olmuyor bu sorun sadece bir üyede degil epeyce üyede ayni sikayet geliyor.  ??? ???


Offline FikretAkın

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 41
  • Gender: Male
    • Http://www.fikretakin.com
Re: internet explore ve register ?
« Reply #1 on: February 27, 2005, 05:20:09 PM »
ewt haklısın avcı
bu sorun çok önemli...
ben genellikle siteme Mozilla ile baglaıyorum...
ama üyelerimin çogu explore ile baglanıyo..

Offline mambo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: internet explore ve register ?
« Reply #2 on: February 28, 2005, 11:52:58 AM »
sorun bellide cozum nerde???

Offline Avci

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
  • http://efeler.biz
    • eFeler - Computer Games Forum & Games Clan Server
Re: internet explore ve register ?
« Reply #3 on: March 01, 2005, 10:46:12 AM »
sorun sadece bende degilmis demekki  ;) buradaki arkadaslardan cevap gelmedi. ben almanca bölümünede yazdim onlardan cevap  gelirse buraya yazarim... ingilizcesi olan arkadaslarda ingilizce bölümüne yazsin daha cabuk cözüme ulasabiliriz  ;D

Offline Freezer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Gender: Male
  • BLUEsytle Kurucusu
    • Karabasan Online ( Bluestyle Foýrum )
Re: internet explore ve register ?
« Reply #4 on: March 01, 2005, 05:18:26 PM »
ne diim ayný þey bendede oldu:????????


WWW.KARABASAN.NET ( BLUESTYLE WEB TEAM ) (C) 2005 BY FREEZER


Offline Midgard

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 271
  • Gender: Male
Re: internet explore ve register ?
« Reply #5 on: March 02, 2005, 03:13:59 AM »
SekondeR'e sorsaniza :)

Offline SekondeR

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 44
Re: internet explore ve register ?
« Reply #6 on: March 10, 2005, 07:04:14 PM »
SekondeR'e sorsaniza :)
Buyur sor tabii ne demek :) :D :D :D

Offline ´cnrdzn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 392
  • Gender: Male
  • d®ÊåDLo®d
    • cnrdzn on GitHub
    • @cnrdzn on Twitter
    • cnr d.
Re: internet explore ve register ?
« Reply #7 on: March 11, 2005, 05:02:09 AM »
midgard cok sorunlusun diyecek ama sormadan cözüm bulamiyoz  ;D ;D

üyeler foruma  internet explore ile üye olmaya calistiklarinda bütün kayit bilgilerini doldurduktan sonra kayit ol butonuna tikliyorlar tekrar geri atiyor üyelik kabul etmiyor.

!!! Fakat ayni üye ayni bilgisayardan Mozilla Firefox la kayit yapabiliyor.. neden internet explore ile olmuyor bu sorun sadece bir üyede degil epeyce üyede ayni sikayet geliyor.  ??? ???


Şu ana kadar böyle bi sorunla karşılaşmadım. Belki yüklediğin paketlerden kaynaklanan bi sorun çıkmış olabilir  :)

Offline horozznet

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: internet explore ve register ?
« Reply #8 on: March 11, 2005, 08:17:30 AM »
tık tık bizdede bu tip bir sorun cıkmadı. gayet iyi gidiyor. hatta modul eklemeler başladım. download gibi chatspace gibi.

Offline Avci

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
  • http://efeler.biz
    • eFeler - Computer Games Forum & Games Clan Server
Re: internet explore ve register ?
« Reply #9 on: March 11, 2005, 02:04:32 PM »
saolun.. sorun genelde eski versiyon Internet Explore kullanlarda oluyor. bulabildigimiz hata nedeni bu

Offline Avci

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
  • http://efeler.biz
    • eFeler - Computer Games Forum & Games Clan Server
Re: internet explore ve register ?
« Reply #10 on: March 14, 2005, 05:55:15 PM »
hasta etti beni bu sorun yaa.. yokmu bunun bir caresi ?? yada herhangi bir ayar yeri varda benmi bilmiyorum..

Offline Midgard

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 271
  • Gender: Male
Re: internet explore ve register ?
« Reply #11 on: March 15, 2005, 03:05:03 AM »
SekondeR bak adam soru soruyor neden yapiyor bunu hadi aydinlat bizi...

Offline Avci

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
  • http://efeler.biz
    • eFeler - Computer Games Forum & Games Clan Server
Re: internet explore ve register ?
« Reply #12 on: March 15, 2005, 08:35:40 AM »
internet explore ile login  yapabilirmisiniz ??

adres:

http://www.efeler.biz

nick:   test
pass : test

Offline ´cnrdzn

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 392
  • Gender: Male
  • d®ÊåDLo®d
    • cnrdzn on GitHub
    • @cnrdzn on Twitter
    • cnr d.
Re: internet explore ve register ?
« Reply #13 on: March 15, 2005, 12:18:04 PM »
internet explore ile login  yapabilirmisiniz ??

adres:

http://www.efeler.biz

nick:   test
pass : test
Yanılmıyorsam forumu www.efeler.biz/Forum şeklinde kurmuşsun ama nasıl bi yönlendirme var anlamadım  www.efeler.biz' adresinden üye olunmuyor dediğin gibi kayıt sayfasına tekrar gidiyor .. ama www.efeler.biz/Forum'dan üye olunuyor... forum.efeler.biz adında bi subdomain açıp www.efeler.biz/Forum klasörüne yönlendirirsen galiba sorun düzelir. Anlatabilmişimdir umarım : )
                          Kolay Gelsin


Offline SekondeR

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 44
Re: internet explore ve register ?
« Reply #14 on: March 15, 2005, 12:49:07 PM »
SekondeR bak adam soru soruyor neden yapiyor bunu hadi aydinlat bizi...
tek değilim unutma  8)
umarım dreadlord un cevabı seni yeteri kadar aydınlatır.  :D :D :D :D :D

Offline Avci

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Gender: Male
  • http://efeler.biz
    • eFeler - Computer Games Forum & Games Clan Server
Re: internet explore ve register ?
« Reply #15 on: March 15, 2005, 02:08:04 PM »
@drEadLOrd cok tesekkürler hatayi buldun  :D

ben hatanin yönlendirmeden gelebilecegini hic düsünmemistim. devamli internet explore üzerinde duruyordum cünkü firefox da hatasiz calisiyordu..

süpersiniz iyi calismalar.

Offline mambo

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 16
Re: internet explore ve register ?
« Reply #16 on: March 18, 2005, 08:02:17 AM »
avci cookie leri temizle
temporary internet files dosyalarini sil.
forumunda sorun yok
ben verdigin kul adi ve $ifre ile vede IE ile sitene girebiliyorum

neden siteni subfolder da kurdun???

root dizinine kurabilirdin.

istersen root dizinine mambo kur.
SMF ile mamboyu birle$tir BRIDGE dosyasi ile

ne dersin???

bu arada www.mamboturk.us [nofollow] forumlarina
SMF ile mambo nun entegresini turkce adim adim resimli yazabilecek
arkada$ varmi??
boyle bir yaziyi hazirlarsak forumlarimda
mambo ile SMF nin reklamini yaparim.

bence mambo ile SMF birbirlerine cok yaki$iyor.

ne dersiniz???