News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Re: activation emails not being sent

Started by ktap12996, December 01, 2015, 08:29:07 AM

Previous topic - Next topic

ktap12996

Quote from: Kindred on November 30, 2015, 02:15:09 PM
are you using GoDaddy?

for hosting or registering the domain? I'm having the same issue

Kindred

for hosting... we don't care (in general) where the domain is registered -- almost all of these problems trace back to HOST issues with their confirguation.

Also "I have the same issue"  almost invariably is **NOT** "the same" issue.
I have split your post from the other thread so as not to distract from the original poster and his issues...

please provide your URL, SMF version and what your current mail configuration is....

also, read this: http://wiki.simplemachines.org/smf/E-Mails_-_Why_are_members_not_getting_emails_sent_from_the_forum
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

ktap12996

no problem,

I'm using hostinger for my  hosting.

url is DictationCentre.com [nofollow]

smf version is 2.0.11

also mail is configured for SMTP

I also read through that post, no help from that

Cheers
Kyle

Kindred

right...   so -- again, almost invariably, when someone tells us that they are using SMTP, they either a- have not properly configured the SMTP settings or b- Are trying to use Yahoo or something like that as SMTP (I understand that Yahoo recently started rejecting external SMTP calls)
Слaва
Украинi

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

ktap12996

i've tried 2 different smtp accounts, as well as php default

Advertisement: