• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

Problem sa Tapatalk modom

Started by Cola-Coca, June 24, 2013, 10:40:20 AM

Previous topic - Next topic

Branko.

Trebao si odmah kazati koju smf verziju koristiš. To ne koristim odavno. Probaj pretragu u okviru smf podrške ili postavi pitanje na službenoj tapatal podršci, ovdje
Strong people don't put others down, they lift them up.
A clever person solves a problem. A wise person avoids it.

eciginfo

Pozdrav svima!

Posto tema vec postoji, mislim da nema potrebe da pokrecem novu, mada je razlicitog karaktera od prethodnih problema. Nadam se da moderatorima nece biti problem da premesete ako je potrebno?

Tapatalk koristimo na forumu preko tri godine, i posto je stalno bilo nekih problema sa njim, ustrucavali smo se da instaliramo noviju verziju, tako da je nasa 30.12.2015. konacno prestala sa radom. Instalirali smo tada najnoviju 4.3.3 (u medjuvremenu je stigla i 4.3.4), i od tad su poceli problemi u radu foruma. Aplikacija za android radi najnormalnije, a problemi su prisutni iskljucivo na samom forumu. Dok su podesavanja za "push notification" bila na "rich message", prilikom slanja privatnih poruka  se dobija sledeca poruka:Poruka svakako bude poslata i vidljiva je u odlaznim porukama, ali ne stize obavestenje o primljenoj poruci na mail. Isto se desava i prilikom postavljanja novih tema, dok je pri odgovaranju na postojece teme sve u redu. Od kad je "push notification" postavljeno na "basic message", poruka se vise ne pojavljuje, vec samo potpuno beo ekran i poruka je poslata a obavestenja na mail su proradila. U oba slucaja, nove teme nisu vidljive u statistici, ali se na broj tema uvecava i tema se prikazuje u skorasnjim porukama.

U principu, nema nekih jako velikih smetni, ali smara i nekim clanovima pravi konfuziju jer ne znaju da li je poruka poslata, pa salju po vise puta.

Dzonny

Da li ste pregledali support temu tog moda, i da li imate nešto u error logu foruma?

Advertisement: