News:

SMF 2.1.2 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

You are unable to connect to simplemachines.org's latest news file

Started by Circa, January 28, 2016, 10:42:33 PM

Previous topic - Next topic

Circa

I know there's a thread about this already, but I know the issue, I'm just curious about how to avoid it.

I've always had this message and didn't really care and have been careless with errors on my forum, because as long as things worked, all is well. But now I'm paying more attention to these things.

This message is more of a nuisance, as I'd prefer to have the news and current version showing properly, but it's not completely necessary.

I found out that the cause of this is a JS script that I have on my index.Template.php that is attached to the body tag with an onload element. Removing that allows the news and current version to show perfectly fine.

Is there any way to have my script AND the SMF scripts load fine together?

mashby

Maybe, but I think we'll want to know the specifics of your JS script. Is that something you put there? I have to assume it is. What is the purpose of it? :)
Always be a little kinder than necessary.
- James M. Barrie

nend

In the Admin panel under Scheduled Task just uncheck Fetch Simple Machines Files.  ;)

You will not get any important information so you have to come here and check but it will get rid of that problem I believe.  ;)

Circa

Quote from: mashby on January 28, 2016, 10:46:17 PM
Maybe, but I think we'll want to know the specifics of your JS script. Is that something you put there? I have to assume it is. What is the purpose of it? :)
Yes, it's a JS script that I want there, at the top of our forum. It's for a similar function as SMF's JS actually, shows latest news and other links from a partner site.

Quote from: nend on January 28, 2016, 10:50:59 PM
In the Admin panel under Scheduled Task just uncheck Fetch Simple Machines Files.  ;)

You will not get any important information so you have to come here and check but it will get rid of that problem I believe.  ;)
Did that already, doesn't work. Like I said, removing the onload portion from the body tag for our JS script fixes the issue, so it's got to be something with the two conflicting.

mashby

How about this more direct question...what is the JS file? Is that something you can attach here? If adding it prevents other normal SMF functions from working, then there surely seems to be a conflict, but without seeing the JS file, it's hard to really determine.
Always be a little kinder than necessary.
- James M. Barrie

Circa

Here it is. And the site is http://darkempireofthesith.com/forum/ [nofollow]

Not sure if there's anything to be done, really, but maybe someone will catch something?

I have a feeling having the onload="init_bar()" in the body tag is the reason for this.

Circa

Also, I've seen many users run into this issue. So it might be an issue with how the SMF news works? I'm sure many more have the issue, but don't care enough to report it.

Again, it's a very minor issue that I can live without, I mostly just wanted to know if there was a fix or if the issue was my JS file or SMF's.

Advertisement: