News:

SMF 2.1.3 has been released! Take it for a spin! Read more.

Main Menu

Wide A Responsive Theme

Started by gecitli, February 28, 2016, 05:19:34 PM

Previous topic - Next topic

jacbier

#60
Quote from: jacbier on December 03, 2017, 07:34:58 AM
Quote from: gecitli on December 03, 2017, 07:21:59 AM
hello what is your web address.
There are also many error messages. These are related to the mod Google Member Map. Probably they will be solved after an update of this mod.

I just updated the mod. There are still many error messages.


It is mainly these two errors

http://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php?action=theme;sa=pick;u=1;c5ad096db=********
8: Undefined variable: prevent_actions
******/forum/Themes/default/languages/GoogleMap.dutch.php (body_above sub template - eval?)
Regel: 415

http://www.hobbybrouwen.nl/forum/index.php?action=theme;sa=pick;u=1;c5ad096db=********
2: in_array() expects parameter 2 to be array, null given
******/forum/Themes/default/languages/GoogleMap.dutch.php (body_above sub template - eval?)
Regel: 415

gecitli

hello the language you are using the problem with the exchange of files.
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

jacbier

Thanks, the problem with the magnifying glass is solved.


There are still a lot of error messages.
I do not have those if the default theme is used.

gecitli

ok no new smf update in theme.js file do not forget to use the latest file do not get error
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

jacbier

I have installed the theme modification.

Great job! No error messages anymore.

jack001

https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

gecitli

Quote from: jack001 on December 24, 2017, 10:19:18 AM
i cant see news. where can i find it?

Admin-Configuration-  Current Theme-Show news fader on board index:
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Ian Mc

#67
Really like this theme it's just what I need. I only have one issue that I cannot seem to resolve and am hoping someone can help!

At the top of the slide in menu where the little "teachers hat" logo is, the name of my forum doesn't actually fit as it's too long. Is it possible to remove the name altogether (I'm not bothered about it being there) and also I'd like to change the little logo but can't find it's location. If anyone could help I'd be very grateful.

Thank you.

Quick edit. Have sorted the forum name issue by reducing the font size in the css. If anyone knows how I can edit the logo that would be great !!  ;)

jack001

adding social media icon at the bottom of the theme to connect. and quick login should also include social connect icon. Is it possible to do changes?
https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

gecitli

index.template.php

Find
// Show the "Powered by" and "Valid" logos, as well as the copyright. Remember, the copyright must be somewhere!
echo '
<footer class="main-footer">
<ul class="reset">
<li class="copyright">',theme_copyright(),' | ' , $txt['wt_copyright'], '</li>
<li><a id="button_xhtml" href="http://validator.w3.org/check?uri=referer" target="_blank" class="new_win" title="', $txt['valid_xhtml'], '"><span>', $txt['xhtml'], '</span></a></li>
', !empty($modSettings['xmlnews_enable']) && (!empty($modSettings['allow_guestAccess']) || $context['user']['is_logged']) ? '<li><a id="button_rss" href="' . $scripturl . '?action=.xml;type=rss" class="new_win"><span>' . $txt['rss'] . '</span></a></li>' : '', '
<li class="last"><a id="button_wap2" href="', $scripturl , '?wap2" class="new_win"><span>', $txt['wap2'], '</span></a></li>
</ul>';

// Show the load time?
if ($context['show_load_time'])
echo '
<p>', $txt['page_created'], $context['load_time'], $txt['seconds_with'], $context['load_queries'], $txt['queries'], '</p>';

echo '</footer>', !empty($settings['forum_width']) ? '
</div>' : '';
}


Replace With
// Show the "Powered by" and "Valid" logos, as well as the copyright. Remember, the copyright must be somewhere!
echo '
<footer class="main-footer">
<ul class="reset col-md-6">
<li class="copyright">',theme_copyright(),' | ' , $txt['wt_copyright'], '</li>
<li><a id="button_xhtml" href="http://validator.w3.org/check?uri=referer" target="_blank" class="new_win" title="', $txt['valid_xhtml'], '"><span>', $txt['xhtml'], '</span></a></li>
', !empty($modSettings['xmlnews_enable']) && (!empty($modSettings['allow_guestAccess']) || $context['user']['is_logged']) ? '<li><a id="button_rss" href="' . $scripturl . '?action=.xml;type=rss" class="new_win"><span>' . $txt['rss'] . '</span></a></li>' : '', '
<li class="last"><a id="button_wap2" href="', $scripturl , '?wap2" class="new_win"><span>', $txt['wap2'], '</span></a></li>
</ul>
<ul class="quicknav col-md-6">';

if(!empty($settings['st_facebook_username']))
echo '
<li><a class="social_icon facebook" href="https://facebook.com/', $settings['st_facebook_username'] , '" target="_blank"><span class="fa fa-facebook"></span></a></li>';

if(!empty($settings['st_twitter_username']))
echo '
<li><a class="social_icon twitter" href="https://twitter.com/', $settings['st_twitter_username'] , '" target="_blank"><span class="fa fa-twitter"></span></a></li>';

if(!empty($settings['st_youtube_username']))
echo '
<li><a class="social_icon youtube" href="https://youtube.com/user/', $settings['st_youtube_username'] , '" target="_blank"><span class="fa fa-youtube"></span></a></li>';

if(!empty($settings['st_instagram_username']))
echo '
<li><a class="social_icon instagram" href="https://instagram.com/', $settings['st_instagram_username'] , '" target="_blank"><span class="fa fa-instagram"></span></a></li>';

if(!empty($settings['st_gplus_username']))
echo '
<li><a class="social_icon gplus" href="https://plus.google.com/u/0/', $settings['st_gplus_username'] , '" target="_blank"><span class="fa fa-google-plus"></span></a></li>';

echo '
<li><a class="social_icon rss" href="', empty($settings['st_rss_url']) ? '' . $scripturl . '?action=.xml;type=rss' : '' . $settings['st_rss_url'] . '', '" target="_blank"><span class="fa fa-rss"></span></a></li>
</ul>';

// Show the load time?
if ($context['show_load_time'])
echo '
<p>', $txt['page_created'], $context['load_time'], $txt['seconds_with'], $context['load_queries'], $txt['queries'], '</p>';

echo '</footer>', !empty($settings['forum_width']) ? '
</div>' : '';
}

languages-ThemeStrings.english.php

Find
$txt['wt_copyright'] = '<span>Design by <a href="http://webtiryaki.com/" target="_blank">Webtiryaki</a></span>';

Add After
$txt['st_facebook_username'] = 'Facebook username';
$txt['st_twitter_username'] = 'Twitter username';
$txt['st_youtube_username'] = 'Youtube username';
$txt['st_instagram_username'] = 'Instagram username';
$txt['st_gplus_username'] = 'Google Plus username';
$txt['st_rss_url'] = 'RSS URL';
$txt['st_rss_url_desc'] = 'Set the URL for the RSS feed.';
$txt['st_social_desc'] = 'Write the username or the id to show the button';


Settings.template.php

Find
array(
'id' => 'forum_width',
'label' => $txt['forum_width'],
'description' => $txt['forum_width_desc'],
'type' => 'text',
'size' => 8,
),
'',


Add After
array(
'id' => 'st_facebook_username',
'label' => $txt['st_facebook_username'],
'description' => $txt['st_social_desc'],
'type' => 'text',
),
array(
'id' => 'st_twitter_username',
'label' => $txt['st_twitter_username'],
'description' => $txt['st_social_desc'],
'type' => 'text',
),
array(
'id' => 'st_youtube_username',
'label' => $txt['st_youtube_username'],
'description' => $txt['st_social_desc'],
'type' => 'text',
),
array(
'id' => 'st_instagram_username',
'label' => $txt['st_instagram_username'],
'description' => $txt['st_social_desc'],
'type' => 'text',
),
array(
'id' => 'st_gplus_username',
'label' => $txt['st_gplus_username'],
'description' => $txt['st_social_desc'],
'type' => 'text',
),
array(
'id' => 'st_rss_url',
'label' => $txt['st_rss_url'],
'description' => $txt['st_rss_url_desc'],
'type' => 'text',
),
'',


index.css

find

.main-footer {
    text-align: center;
}


Replace With
/* The footer wih copyright links etc. */
.main-footer
{
/* text-align: center; */
}


webtiryaki.css

Find
.main-footer {
    background: #fff;
    padding: 15px;
    color: #444;
    border-top: 1px solid #d2d6de;
}


Replace With

.main-footer {
    background: #fff;
    padding: 15px;
    min-height: 75px;
    color: #444;
    border-top: 1px solid #d2d6de;
}


index.css
find
.navbar-custom-menu i {
    margin-right: 10px;
}


Add After

.quicknav {

    line-height: 30px;
    text-align: right;
}
.quicknav li {
padding: 0;
list-style: none;
padding: 0 0 0 3px;
display: inline-block !important;
text-align: right;
float: right;
}
.quicknav .social_icon {
display: block;
height: 30px;
width: 30px;
padding: 0;
text-align: center;
line-height: 30px;
border-radius: 100%;
background-color: #fff;
border: 1px solid #ddd;
box-shadow: 0 1px 0 rgba(100,100,100,0.2);
color: #444;
}


Admin-Configuration-  Current Theme- activated
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

jack001

did not work. want to have login using oneall.com social login at quick login.
https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

jack001

https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

gecitli

Give your img folder an default_avatar.png

Themes/vVide/images/default_avatar.png
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

jack001

Quote from: gecitli on January 14, 2018, 01:40:32 PM
Give your img folder an default_avatar.png

Themes/vVide/images/default_avatar.png
ok thanks. it worked. dont know how it got removed.
https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

assemblytube

The theme is working well for me.
A small problem.
When looking at the memberlist or who is online, the useron.gif does not show up.

Instead the broken image icon appears, as shown in the attached image.

I have checked that useron.gif is in the theme images folder, and it is there.

Any idea why it does not appear correctly?

Thank you


assemblytube

Found that the missing online icon was browser dependent.
I had been using Opera.
The icon IS visible in Chrome and Firefox. So mark this problem as solved.

Thank you.

gecitli

Quote from: assemblytube on January 16, 2018, 08:31:55 AM
The theme is working well for me.
A small problem.
When looking at the memberlist or who is online, the useron.gif does not show up.

Instead the broken image icon appears, as shown in the attached image.

I have checked that useron.gif is in the theme images folder, and it is there.

Any idea why it does not appear correctly?

Thank you

place it in the Themes/vVide/images folder

http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

jack001

how to add social login under pop up login?
https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

jack001

https://www.edufor.xyz Edutainment forum - Education with Entertainment!

Advertisement: