Wide A Responsive Theme

Started by gecitli, February 28, 2016, 05:19:34 PM

Previous topic - Next topic

jonat

That's all very nice, but why were the garbage characters in the CSS in the first place? Your new CSS is quite different from the one in the ZIP.

Hatshepsut

Quote from: silber112 on December 03, 2017, 07:36:40 AM
Quote from: gecitli on December 03, 2017, 07:21:59 AM
hello what is your web address.

Is there a solution for the side bar issue(if I close or open it it re-directs to the index)?  :(

Maybe some of installed modifications causes that issue.
In my forum, the problem was resolved after uninstalling 'Auto Tweet embed' mod.

jonat

The bad CSS is in the ZIP file one installs to add the theme.

m4z

It was a bug in an older version, it should be fixed in the current download.
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson

Es gibt hier im Forum ein deutsches Support-Board!
<werbung>Meine Freundin hat ihr erstes Buch veröffentlicht!</werbung>

Hatshepsut

I am using SMF 2.1 RC2. Is it possible to add glyphs to items in main menu, created by mods (Gallery, Contact, Tinyportal etc.)?
Now there is an empty space beside these items  ???

Click =>

gecitli

Quote from: Hatshepsut on February 10, 2020, 12:06:33 AM
I am using SMF 2.1 RC2. Is it possible to add glyphs to items in main menu, created by mods (Gallery, Contact, Tinyportal etc.)?
Now there is an empty space beside these items  ???

.fa-forum:before {
    content: "\f298";
}
.fa-tpadmin:before {
    content: "\f781";
}
.fa-gallery:before {
    content: "\f299";
}
.fa-contact:before {
    content: "\f2c1";
}
.fa-hof:before {
    content: "\f209";
}
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Hatshepsut

Thanks, now all items in the main menu have glyphs :)

Hatshepsut

I use Wide_RC2 theme with SMF 2.1 RC2.

How can I remove avatar images from Board index and from Message index too?
I use another mod called 'Avatars Display Integration' (https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=4246), and I wish to use its avatar images. Else avatar images are duplicated  ::)

gecitli

BoardIndex.template

Find
<p>'.$board['last_post']['member']['avatar']['image'].'', $board['last_post']['last_post_message'], '</p>';

Replace

<p>', $board['last_post']['last_post_message'], '</p>';

MessageIndex.template

Find
'.$board['last_post']['member']['avatar']['image'].' ', $board['last_post']['last_post_message'], '

Replace

', function_exists('template_bi_' . $board['type'] . '_lastpost') ? call_user_func('template_bi_' . $board['type'] . '_lastpost', $board) : template_bi_board_lastpost($board), '

Find
<div class="message_index_title">
'. $topic['first_post']['member']['avatar']['image'].'


Replace

<div class="message_index_title">

Find
<p>'. $topic['last_post']['member']['avatar']['image'].'', sprintf($txt['last_post_topic'], '<a href="' . $topic['last_post']['href'] . '">' . $topic['last_post']['time'] . '</a>', $topic['last_post']['member']['link']), '</p>

Replace
<p>', sprintf($txt['last_post_topic'], '<a href="' . $topic['last_post']['href'] . '">' . $topic['last_post']['time'] . '</a>', $topic['last_post']['member']['link']), '</p>
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Hatshepsut


Shambles

Been trialling this theme for a while on a customer's site. They like it. I like it.

Odd thing occurs when using Firefox 74, but not on other browser technologies.

The link does not take the browser to the last unread message within a topic. Research says it may be linked to the order in which the various javascript files are loaded and only seems to affect the Mozilla product.

Any thoughts?

GL700Wing

I've been preparing a new SMF 2.0.17 forum using this theme and, after having done lots of little tweaks to improve its responsiveness with the mods I've installed, I'm just about ready to launch the forum.

However, one issue I do have is that the user-selected display state of the sidebar (ie, expanded or collapsed) is not remembered on non-mobile devices (eg, desktops, laptops, tablets, etc) - if I collapse the sidebar and then click on a link anywhere in the forum (eg, Category name, Board name, Topic title, Unread Posts, etc) the sidebar expands again.

Would it be possible to update the Javascript  for the sidebar and/or the index.template.php file so that if the user has collapsed the sidebar it is only expanded when they click on the expand/collapse button again?
Life doesn't have to be perfect to be wonderful ...

Totosfo

Hi all,

great Theme, I really like it and will surely replace the outdated one I'm currently using.

However, I still have one problem which I cannot resolve - the small icons on the sidebar (minimized and maxized) are missing. I assume this is a problem with the symbol font which seems not to have loaded.

Strange enough, in the main forum section below postings (buttons reply, notify, etc.) they show up.

Any ideas? Thank you for your help!
Cheers,

Thomas

gecitli

Quote from: Totosfo on August 19, 2020, 06:10:47 PM
Hi all,

great Theme, I really like it and will surely replace the outdated one I'm currently using.

However, I still have one problem which I cannot resolve - the small icons on the sidebar (minimized and maxized) are missing. I assume this is a problem with the symbol font which seems not to have loaded.

Strange enough, in the main forum section below postings (buttons reply, notify, etc.) they show up.

Any ideas? Thank you for your help!

Hello, is there a fonts file in themes folder?
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

Totosfo

Hi gecitli,

yes, the folder is here:


4856449    4 drwxr-xr-x   2 u2808251 apache       4096 Aug 19 23:34 ./fonts
4856453   96 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      98024 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.woff
4856451  436 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     444379 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.svg
4856457  108 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     108738 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.svg
4856455  132 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     134808 Aug 19 23:34 ./fonts/FontAwesome.otf
4856456   20 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      20127 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.eot
4856454   76 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      77160 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.woff2
4856459   24 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      23424 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.woff
4856450  164 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     165742 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.eot
4856452  164 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     165548 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.ttf
4856458   48 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      45404 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.ttf
4856460   20 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      18028 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.woff2
[[email protected] vVide]$


Access rights for the fonts folder are set to 755, so should be fine.

In order to compare I installed it on my live server as well - same problem. Maybe it is a http / https issue. I once had the problem when http references were made that they didn't work as I enforce the use of https.

Thanks again for your help!

Thomas
Cheers,

Thomas

GL700Wing

Quote from: Totosfo on August 20, 2020, 04:29:48 AM
Access rights for the fonts folder are set to 755, so should be fine.
Have you tried changing the file permissions for the files in the fonts folder/directory to 644?
Life doesn't have to be perfect to be wonderful ...

gecitli

Quote from: Totosfo on August 20, 2020, 04:29:48 AM
Hi gecitli,

yes, the folder is here:


4856449    4 drwxr-xr-x   2 u2808251 apache       4096 Aug 19 23:34 ./fonts
4856453   96 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      98024 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.woff
4856451  436 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     444379 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.svg
4856457  108 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     108738 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.svg
4856455  132 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     134808 Aug 19 23:34 ./fonts/FontAwesome.otf
4856456   20 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      20127 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.eot
4856454   76 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      77160 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.woff2
4856459   24 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      23424 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.woff
4856450  164 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     165742 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.eot
4856452  164 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache     165548 Aug 19 23:34 ./fonts/fontawesome-webfont.ttf
4856458   48 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      45404 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.ttf
4856460   20 -rw-rw-rw-   1 u2808251 apache      18028 Aug 19 23:34 ./fonts/glyphicons-halflings-regular.woff2
[[email protected] vVide]$


Access rights for the fonts folder are set to 755, so should be fine.

In order to compare I installed it on my live server as well - same problem. Maybe it is a http / https issue. I once had the problem when http references were made that they didn't work as I enforce the use of https.

Thanks again for your help!

Thomas

Hi Thomas it's definitely a https problem
Download and repair here repair_settings
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

gecitli

Quote from: GL700Wing on August 18, 2020, 07:27:55 AM
I've been preparing a new SMF 2.0.17 forum using this theme and, after having done lots of little tweaks to improve its responsiveness with the mods I've installed, I'm just about ready to launch the forum.

However, one issue I do have is that the user-selected display state of the sidebar (ie, expanded or collapsed) is not remembered on non-mobile devices (eg, desktops, laptops, tablets, etc) - if I collapse the sidebar and then click on a link anywhere in the forum (eg, Category name, Board name, Topic title, Unread Posts, etc) the sidebar expands again.

Would it be possible to update the Javascript  for the sidebar and/or the index.template.php file so that if the user has collapsed the sidebar it is only expanded when they click on the expand/collapse button again?

Hello, a new base js needs to be written for this.
http://www.webtiryaki.com
webmaster forumu
Free & Premium Responsive Themes for SMF.

GL700Wing

Quote from: gecitli on August 20, 2020, 05:26:23 AM
Quote from: GL700Wing on August 18, 2020, 07:27:55 AM
I've been preparing a new SMF 2.0.17 forum using this theme and, after having done lots of little tweaks to improve its responsiveness with the mods I've installed, I'm just about ready to launch the forum.

However, one issue I do have is that the user-selected display state of the sidebar (ie, expanded or collapsed) is not remembered on non-mobile devices (eg, desktops, laptops, tablets, etc) - if I collapse the sidebar and then click on a link anywhere in the forum (eg, Category name, Board name, Topic title, Unread Posts, etc) the sidebar expands again.

Would it be possible to update the Javascript  for the sidebar and/or the index.template.php file so that if the user has collapsed the sidebar it is only expanded when they click on the expand/collapse button again?

Hello, a new base js needs to be written for this.
Thanks.

I've decided to add 'sidebar-collapse' class to the <body> tag in index.template.php so that sidebar is collapsed by default - for me this is preferable to having it expanding automatically.

./Themes/vVide/index.template.php
Find:
<body class="hold-transition skin-blue sidebar-mini">';
Replace With:
<body class="hold-transition skin-blue sidebar-mini sidebar-collapse">';
Life doesn't have to be perfect to be wonderful ...

Totosfo

#159
Hello gecitli, GL700Wing,

thank you for your help and advice.

@GL700Wing: I switched the folder rights to 644, but as expected it didn't help. Based on my past experience, 755 is somehow standard for directories which are only used by a service / daemon like http

@gecitli:

I know that some graphics are missing when calling the forum via http instead of https, but that's fine. After the first click you are redirected to https as this is specified as forum url and everywhere else in the settings. I did run repair_settings.php and confirmed that all URLs are pointing to https and not http.

I even amended font-awesome.min.css and bootsrap.css and replaced the relative paths with the full URL (https://....) which didn't help.

The (Font-)Icons at the end are showing up fine, same for the magnifying glass etc. I know that some gifs ("new") are missing but these just need to be copied over.

I even cleared my .htaccess to make sure that the NiceUrl-Mod doesn't interfere at this point by rewriting the font url by mistake, but this didn't help also.

Really confusing...

As a last resort I could just install SMF and the template to one of my dev servers not using https, but I'm afraid this won't help me finding the error related to https here.

Thanks,

Thomas

EDIT: the magnifying glass is being shown - isn't that also a part of the font?
Cheers,

Thomas

Advertisement: