Advertisement:

Author Topic: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?  (Read 2993 times)

Offline superiorus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
« on: March 02, 2016, 04:38:55 AM »
Salut

Incerc sa gasesc o modalitate de a afisa acele stegulete pentru fiecare tara, unde utilizatorii pot selecta limba respectiva, pe homepage.

Exemplu:  bitcoinforum (dot) com   (dreapta sus)

Offline lntit

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 129
  • Gender: Male
Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
« Reply #1 on: March 02, 2016, 04:54:03 AM »
Salut

Eu cred, asta e modificare care tu caut:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2705

Offline superiorus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
« Reply #2 on: March 02, 2016, 05:46:16 AM »
Salut

Eu cred, asta e modificare care tu caut:
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=2705

Nu e asta ... l-am instalat, dar nu functioneaza ok..

Offline lntit

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 129
  • Gender: Male
Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
« Reply #3 on: March 02, 2016, 06:22:57 AM »
Interesant... Am instalat acesta mod si o funcionat, dar nu stiu dece simboluri nu sunt plasat ca in exemplu bitcoinforum. Probabil, CSS nu vrea cum traba... hmm
Un mod alternativ va fi
http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=598

Offline -=[Vyorel]=-

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 739
  • Gender: Male
  • Web Hoster
    • ets2mpro on Facebook
    • Romanian Power Hosting
Re: Afisare optiune de selectare a limbii pe home page?
« Reply #4 on: March 02, 2016, 12:37:25 PM »
Salut

Incerc sa gasesc o modalitate de a afisa acele stegulete pentru fiecare tara, unde utilizatorii pot selecta limba respectiva, pe homepage.

Exemplu:  bitcoinforum (dot) com   (dreapta sus)
Acel forum foloseste acest mod doar putin modificat (butoanele sunt inlocuite cu imagini).

Daca instalarea automata nu functioneaza la tine, foloseste instalarea manuala.
Cum? Sub link-urile de download a modului gasesti urmatorul text: Manual Install Instructions for SMF. Alegi versiunea de SMF pe care o folosesti si apesi butonul Parse. Iti vor aparea toate instructiunile de instalare manuala a acelui mod.
My mods for SMF - [6].