• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 26, 2021, 05:12:09 PM

News:

SMF 2.0.18 has been released! Please update. Read more.


Package upload issue

Started by botty1963, May 22, 2016, 08:51:46 AM

Previous topic - Next topic

botty1963

Hi, I've not had issues before uploading a new theme and installing it on my two forums. However, now when I try to upload I get the following message:

Package upload failed due to the following error:
"Although the package was downloaded to the server it appears to be empty. Please check the Packages directory, and the "temp" sub-directory are both writable. If you continue to experience this problem you should try extracting the package on your PC and uploading the extracted files into a subdirectory in your Packages directory and try again. For example, if the package was called shout.tar.gz you should:
1) Download the package to your local PC and extract it into files.
2) Using an FTP client create a new directory in your "Packages" folder, in this example you may call it "shout".
3) Upload all the files from the extracted package to this directory.
4) Go back to the package manager browse page and the package will be automatically found by SMF."


I've not changed anything, and the permissions all look as they were - any suggestions?

Arantor

You don't add themes through the package manager, you add them via Admin > Configuration > Themes > Manage and Install.
No good deed goes unpunished
All helpful urges should be circumvented

botty1963

Doh, what a plonker. Shows how long ago it is since I changed the theme, many thanks  :)

Advertisement: