Advertisement:

Author Topic: Unable to load the 'main_above' template.  (Read 1388 times)

Offline MarkArka

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Unable to load the 'main_above' template.
« on: October 14, 2016, 07:56:02 AM »
I failed at upgrading my forum from v1 to v2  :(

So I decided to roll back. I made a backup of the forum folder files before attempting the upgrade.
I replaced the files.

Now when I browse to the forum I get a white page with this message;

Quote
Unable to load the 'main_above' template.

 :o

Offline MarkArka

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Unable to load the 'main_above' template.
« Reply #1 on: October 14, 2016, 07:59:28 AM »
I have run the repair tool, which has allowed me to save the results, but it has these errors; see screenshot

Offline MarkArka

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Unable to load the 'main_above' template.
« Reply #2 on: October 14, 2016, 08:08:01 AM »
I tried this form another thread;

Quote
http://forum.itchybaby.co.uk/index.php?theme=1

It didnt work.. same message
Themes/default is present.

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 51,967
Re: Unable to load the 'main_above' template.
« Reply #3 on: October 14, 2016, 08:14:21 AM »
did you restore the themes back to what they were?

Offline MarkArka

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Unable to load the 'main_above' template.
« Reply #4 on: October 14, 2016, 08:16:50 AM »
partially solved.

I changed the

theme_info URL:    

theme_info Images URL:    

theme_info Directory:

to Havasu116 and I can now see my forum again... however it is slightly borked

Can anyone advise on the repair_settings errors in the screenshot

Offline MarkArka

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Unable to load the 'main_above' template.
« Reply #5 on: October 14, 2016, 08:22:02 AM »
when I click on a thread in the forum I now get this message;

Unable to load Themes/default/Errors.template.php!

That file is present in the directory the folder is 775 the file is 664

Offline MarkArka

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Unable to load the 'main_above' template.
« Reply #6 on: October 14, 2016, 08:25:05 AM »
I'm about to give up on this as the forum is borked. The is no admin log in and looking at any thread brings up the above error.

Is it possible to reinstall v1.1.21 and load my backed up database into a new install?