News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

Kush më ndihmon?

Started by albin, December 29, 2016, 05:24:25 AM

Previous topic - Next topic

albin

Kam forumin SMF 1.1.21 dhe pë anëtarët e rinj kam vendos që përmes emailit të aktivizohen ... deri para disa ditësh ka funksionuar mirë por tani nuk funksionon dmth anëtari që regjistrohet admin e aprovon dhe i dërgohet nga sistemi një email ku duhet te aprovoj por ky email nuk dërgohet... pastaj kur e humb paswoedit kërkon një të ri tregon se u dërhua por emaili nuk dërgohet në anjë dosje te emailit... Kam provu  të instaloj edhe një forum test  dhe aty nuk ka ndonjë përparim pozitiv;njejt si në forumin qe e përdor për vizitorët...
Mund të më  jap dikush ndonjë këshillë për këtë Problem?
Ju faleminderit!


albin

Quote from: Poshnjari on January 12, 2018, 05:47:55 AM
E ke rregulluar problemin?
Ju faleminderit ! Po e kam rregulluar!

Advertisement: