Advertisement:

Author Topic: Kush më ndihmon?  (Read 5016 times)

Offline albin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Kush më ndihmon?
« on: December 29, 2016, 05:24:25 AM »
Kam forumin SMF 1.1.21 dhe pë anëtarët e rinj kam vendos që përmes emailit të aktivizohen ... deri para disa ditësh ka funksionuar mirë por tani nuk funksionon dmth anëtari që regjistrohet admin e aprovon dhe i dërgohet nga sistemi një email ku duhet te aprovoj por ky email nuk dërgohet... pastaj kur e humb paswoedit kërkon një të ri tregon se u dërhua por emaili nuk dërgohet në anjë dosje te emailit... Kam provu  të instaloj edhe një forum test  dhe aty nuk ka ndonjë përparim pozitiv;njejt si në forumin qe e përdor për vizitorët...
Mund të më  jap dikush ndonjë këshillë për këtë Problem?
Ju faleminderit!