Advertisement:

Author Topic: domain problem  (Read 885 times)

Offline TheBrothersArm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 105
  • Gender: Male
domain problem
« on: February 25, 2017, 03:44:26 AM »
so i've buy domain already and when i want to use it, it doesn't work, maybe im doing that wrong so anyone can help me how to activate my new domain name ?

Offline d3vcho();

  • Sempiterno
  • Lead Localizer
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,939
  • Gender: Male
    • frandominguez03 on GitHub
Re: domain problem
« Reply #1 on: February 25, 2017, 04:07:36 AM »
What are you exactly doing? How do you know it doesn't "work"?

"Greeting Death as an old friend, they departed this life as equals."

Offline TheBrothersArm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 105
  • Gender: Male
Re: domain problem
« Reply #2 on: February 25, 2017, 04:12:54 AM »
I cant use it cuz it waiting for name servers and type is parked so if i click to use my own domain and typing that domain name, it says domain is already use but i have still old forum link

Online Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 58,555
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: domain problem
« Reply #3 on: February 25, 2017, 06:02:06 AM »
Well,  first, you need to wait for your new domain to resolve to your host.   Have you informed the host that you change your domain name?  Have you changed the dns settings in the hosting control panel?

Then you need to change all of your settings in smf to use the new domain...   the forum needs to be updated...  it can not automatically determine that you have changed domains
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline TheBrothersArm

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 105
  • Gender: Male
Re: domain problem
« Reply #4 on: February 25, 2017, 09:28:21 AM »
thank you Kindred fixed. /lock