Strange highlight class in search results subjects - even after 2.0.14

Started by spiros, May 31, 2017, 10:24:59 AM

Previous topic - Next topic

spiros

Strange highlight class in search results subjects - even after 2.0.14

I was checking whether this was solved with 2.0.14

Quote! Fix search highlighting to not mangle/expose some HTML

But it sill applies, see here https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=492817.msg3856236#msg3856236

or search for "move on" here https://www.translatum.gr/forum/index.php

Illori

there were other issues, that were fixed/reverted the actual issue has not  been resolved.

spiros


SleePy

That fix was breaking a bunch of search stuff and initially caused a delay of 2.0.14 while we tried to track down what broke search as we thought it was related to the proxy.  We reverted that fix for the 2.0.14 release as without that change it worked better, at least in our testing.  I'm not sure when/if this change will make the next 2.0 release.  I think it has a better shot at being fixed in 2.1 were we can investigate it better.  I haven't tried to reproduce this issue yet myself in 2.1.
Jeremy D — Site Team / SMF Developer
Support the SMF Support team!
Profiles:GitHub
Join us on IRC Libera.chat/#smf

Colin

"If everybody is thinking alike, then somebody is not thinking." - Gen. George S. Patton Jr.

Colin

spiros

Well, I guess if one finds the reason why it happens, then it would be easy to apply in either 2.1 or 2.x given the amount of code that both versions share.

Advertisement: