Advertisement:

Author Topic: Bug in function "Show Signature"  (Read 2029 times)

Offline SMiFFER

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 371
Bug in function "Show Signature"
« on: June 18, 2017, 01:22:21 AM »
When using the "Show Signature"-checkbox there is the following bug:

When switching off this function for *an existing post* the signature is not deactivated, i.e. still shows up.

Can this be repaired please?
...coming from VB, using SMF since 2012, now hosting it myself, currently SMF 2.0.15 on PHP 5.6.32
QUOTE OF Aleksi "Lex" Kilpinen: "That version is old enough to go to school itself."

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 69,296
    • StoryBB/StoryBB on GitHub
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #1 on: June 18, 2017, 03:10:43 AM »
Are you referring to a mod? I don't know what option you're referring to otherwise.
Don’t try to tell me that some power can corrupt a person. You haven’t had enough to know what it’s like.

No good deed goes unpunished / No act of charity goes unresented.

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 57,098
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #2 on: June 18, 2017, 01:41:30 PM »
I assume that he actually means "Don't show users' signatures." in each user's personal look & layout settings section of the profile

However... like most of the reports form this user - it would appear to be related to a badly installed (or uninstalled) mod - since I can not recreate it on this site nor on several other sites running 2.0.14
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 69,296
    • StoryBB/StoryBB on GitHub
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #3 on: June 18, 2017, 05:09:13 PM »
Or more likely a conflict between "signature option" and "signature once per page" mods.
Don’t try to tell me that some power can corrupt a person. You haven’t had enough to know what it’s like.

No good deed goes unpunished / No act of charity goes unresented.

Offline SMiFFER

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 371
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #4 on: June 23, 2017, 10:54:33 AM »
I am talking about this function (right hand side)


If I edit AN EXISTING POST and switch the checkbox off,
then the signature is still shown.

I know of no conflict between "signature option" and "signature once per page" mods.
...coming from VB, using SMF since 2012, now hosting it myself, currently SMF 2.0.15 on PHP 5.6.32
QUOTE OF Aleksi "Lex" Kilpinen: "That version is old enough to go to school itself."

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 49,836
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #5 on: June 23, 2017, 11:00:26 AM »
that is not a default feature.

Offline SMiFFER

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 371
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #6 on: June 23, 2017, 11:05:19 AM »
Thank you for pointing me into that direction.

I just looked through my installed most, it is most likely
"Signature Option Post    1.1.1"
...coming from VB, using SMF since 2012, now hosting it myself, currently SMF 2.0.15 on PHP 5.6.32
QUOTE OF Aleksi "Lex" Kilpinen: "That version is old enough to go to school itself."

Offline SMiFFER

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 371
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #7 on: June 23, 2017, 11:08:47 AM »
Ok, thank you, I found it.

I will ask this in the "Signature Option" thread.
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=103897.0
...coming from VB, using SMF since 2012, now hosting it myself, currently SMF 2.0.15 on PHP 5.6.32
QUOTE OF Aleksi "Lex" Kilpinen: "That version is old enough to go to school itself."

Offline SMiFFER

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 371
Re: Bug in function "Show Signature"
« Reply #8 on: June 23, 2017, 11:13:53 AM »
Well, it appears I MYSELF had already posted there: https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=103897.msg3893760#msg3893760
but I have not gotten any reply since well half a year.

Pity.
...coming from VB, using SMF since 2012, now hosting it myself, currently SMF 2.0.15 on PHP 5.6.32
QUOTE OF Aleksi "Lex" Kilpinen: "That version is old enough to go to school itself."