Advertisement:

Author Topic: Guess what I did.  (Read 885 times)

Offline naughtygurl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Guess what I did.
« on: September 01, 2017, 02:13:10 PM »
Hello people,

I am new to Simple Machines, I inherited it from the previous moderator, I am systematically making a mess.
I accidentally deleted the home page picture and no matter what I do, I can't figure out how to put it back. I'm learning to work through most of the things that arise...but, for some reason when I re-post the picture, it ends up on every page. Can someone please assist me, so I can fix this problem and go on to screwing something else up.

Thank you,
naughty gurl

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 7,090
  • 'Tis the gift to be simple
Re: Guess what I did.
« Reply #1 on: September 01, 2017, 10:37:23 PM »
Link?

Offline naughtygurl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Guess what I did.
« Reply #2 on: September 01, 2017, 11:37:41 PM »
hxxp:openminded.buzzenbsr.com/index.php?action=login [nonactive]

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 7,090
  • 'Tis the gift to be simple
Re: Guess what I did.
« Reply #3 on: September 01, 2017, 11:41:23 PM »
Where are you trying to place the pic?  If you put it in the header in index.template.php, it will be displayed on all pages.

Offline naughtygurl

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Guess what I did.
« Reply #4 on: September 02, 2017, 01:57:38 AM »
This is my home page...which is banner-less. I can't figure out how to post a new banner, nor can I figure out what to do to make it appear only on the home page.
I am beginning to feel like a complete idiot. 

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Master
  • *
  • Posts: 48,067
Re: Guess what I did.
« Reply #5 on: September 02, 2017, 06:18:55 AM »
you are using ezportal, so you should post in their support topic for further assistance in doing what you need.