• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.

LikePost

Started by Stefannn, November 10, 2017, 06:04:31 PM

Previous topic - Next topic

Stefannn

Pozdrav ljudi, imam problem sa instaliranje LikePost mod-a.

Eh, problem: Na localhostu instaliram mod bez problema preko panela, iako mi izbacuje gresku jednu kod teme koju koristim, mod se instalira i radi kako treba.

Ali, kad hocu da instaliram na host trazi mi FTP podatke (kao i za vecinu modova), ubacim sve podatke, ali loada 4-5 minuta i samo refreshuje stranu, a mod se ne instalira, niti pa ispise poruke zbog cega se nije instalirao. E sad, ima objasnjene na modu kako da se instalira manualno, ali posto ja nikad nisam instalirao mod manualno, pa i nije mi bas jasno kako to ide.

Pise da promenim fajlove u default temi, e sad, nez jel uvek u default, ili u temu koji koristim treba da promenim ? Takodjer pise da install.php i jos jedan slican file trebali bi se instalirati preko panela kao (bar kolko sam razumeo). Jel treba da spakiram samo ta 2 fajla i instaliram preko panela a ostalo rucno ?

Tema je inace malo komplicirana (bar meni tako izgleda) za edit. Kupljena je sa jednog drugog foruma, ako treba neki dio teme ili nesto javite.

Hvala vam unapred i izvinite ako je pitanje glupo ili ako ima negde vec odgovor. Ja sam pogledao par stranica, nisam nista nasao :(

Dzonny

Pozdrav.

Pročitaj:
https://www.simplemachines.org/community/index.php?board=119.0

Manje-više taj post odgovara na sva tvoja pitanja, stim što bih ja radije video zašto ti ne radi automatska instalacija modova, kroz admin panel, verovatno ti FTP podaci koje unosiš nisu odgovarajući.. ili imaš problem sa dozvolama.. Generalno ako podesiš dozvole kako treba neće ti ni tražiti da unosiš ftp podatke...

Advertisement: