Advertisement:

Author Topic: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?  (Read 714 times)

Offline NewOverlord

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« on: December 10, 2017, 10:50:52 AM »
On my forum I've hidden the 'Simple Machines' branding from the top of the page, but is there a way of hiding the divide at all? I want to have the 'Tome City' banner we have right at the top if it's possible. The problem is at the moment it has clear divide where the login section is because o the colours.

I've attached an image to show what I mean, but if feel free to ask questions if I'm not making any sense. :)

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 7,942
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« Reply #1 on: December 10, 2017, 03:16:19 PM »
If you're referring to the lighter strip across the top, you will have to modify the sprite - /images/theme/main_block.png.

Offline NewOverlord

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« Reply #2 on: December 10, 2017, 04:50:39 PM »
I've tried changing the file at the bottom, as it was obvious there what I was looking for, only it doesn't seem to have changed anything.  I've attached the two images (before then after) so you can see what I did. I may just be editing the wrong thing, so feel free to correct me  :).
Also, thanks for replying.

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 7,942
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« Reply #3 on: December 10, 2017, 05:08:05 PM »
Works for me.  Did you clear your browser?

Actually, I like that a lot better than the original.

Offline NewOverlord

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« Reply #4 on: December 10, 2017, 06:07:29 PM »
Yeah, I cleared the cache on my browser a couple of times. Managed to get it working on my main PC now (after trying a few things), but on my tablet and phone it's still not showing up. It's weird, and I'm not entirely sure what to do to fix it.


Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 7,942
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« Reply #5 on: December 10, 2017, 11:45:44 PM »
Try clearing forum cache.

Offline NewOverlord

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Removing/hiding 'Simple Machines' menu?
« Reply #6 on: December 11, 2017, 08:32:22 AM »
Just removed the cache images from a load of other sources, and it appears to open up okay now. Thanks for all the advice, you really have been very helpful.  ;D