Advertisement:

Author Topic: Installing emojione broke my forum  (Read 484 times)

Offline lather

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Installing emojione broke my forum
« on: January 25, 2018, 09:08:24 AM »
Is there an easy fix? I see in the packsages backup folder there is a file 2018-01-25_before_SMF-EmojiOne.tar.gz

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 51,139

Offline lather

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Installing emojione broke my forum
« Reply #2 on: January 25, 2018, 10:59:57 AM »
Thank you for the quick reply. I got it fixed - looked at the error log and restored the back up subs.php
I will look at the link anyway. Thanks again

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 51,139
Re: Installing emojione broke my forum
« Reply #3 on: January 25, 2018, 11:00:49 AM »
you should not restore just one file, you need to restore all of them.

Offline lather

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 50
Re: Installing emojione broke my forum
« Reply #4 on: January 25, 2018, 11:04:01 AM »
OK thanks

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Lead Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 18,541
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • LexArma on GitHub
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
    • There's No Place Like 127.0.0.1
Re: Installing emojione broke my forum
« Reply #5 on: January 25, 2018, 12:32:09 PM »
Let us know if you need more assistance with this, or feel free to mark the topic solved if everything worked out fine. :)
 
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.
  Fooling around with an i7 990X @ 3,47Ghz / 12Gb / Win 10 x64 / 3840x2160


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas