Advertisement:

Author Topic: Image proxy doesn't work on 2 websites  (Read 596 times)

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Image proxy doesn't work on 2 websites
« on: February 02, 2018, 04:43:30 AM »
Hi,

On two different websites it seems that the image proxy stopped working. I don't get any errors when I open the proxy URL directly, just a blank page.
Any idea what can be wrong here?

Examples:

Site 1:
Topic: https://www.synology-forum.nl/hardware-vragen/synology-ds415-vervangen-nu-opnieuw-installeren/msg218085/#msg218085
Image url: https://www.synology-forum.nl/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi63.tinypic.com%2F1sxueh.jpg&hash=be759588167227fb6dc12494c3aa5559

Site 2:
Topic: https://www.fpv-racing.nl/fotos-videos-en-verslagen/epiquads/msg33941/#msg33941
Image url: https://www.fpv-racing.nl/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fa63.tinypic.com%2F24yzbd3.jpg&hash=a6b753e437cd30e17f8af8affb354594

Can anyone help me to tackle this issue?

Thanks
Björn

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #1 on: February 02, 2018, 05:22:12 AM »
Got some more info.

In cache is use 0. With caching I had issues before.

If I enable cache by setting a higher value, the images are first still not shown, but after a refresh they appear.

Setting cache to 0 again and they never appear.

I re-uploaded proxy.php from the 2.0.15 full install download. Didn't change. The "))) === false ? 1 : null;;" fix I read about in other topics is present in the file.
Forumsoftware is up to date.

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #2 on: February 02, 2018, 05:27:26 AM »

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #3 on: February 02, 2018, 05:29:37 AM »
But mixed content warning.... Damn.. So not actually a fix...

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #4 on: February 02, 2018, 05:48:02 AM »
Sorry for the many posts...

With the semi fix above, at first the image is not served secure, but after I refresh, it is served secure.  Cache is still set to 0KB..

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 16,727
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #5 on: February 14, 2018, 06:07:37 AM »
That actually sounds like an improvement to the current stock code, since currently it seems to not even show the pic on the first page load.
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Online shawnb61

  • Support Specialist
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 727
    • sbulen on GitHub
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #6 on: February 14, 2018, 09:21:22 AM »
What is your max file size set at?   

Make sure it is set to a sufficiently high value.  More here:
https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=557878.0
Address the process rather than the outcome.  Then, the outcome becomes more likely.   - Fripp

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #7 on: February 15, 2018, 03:10:13 AM »
It's set at 0. If I use a higher value, at first load there are no images. Only after a refresh the images appear.

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 16,727
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Offline bjornforum

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 43
Re: Image proxy doesn't work on 2 websites
« Reply #9 on: February 19, 2018, 03:13:43 AM »
Thanks, I already found that topic and it worked :) (see my answer in that topic)