Advertisement:

Author Topic: Paid subscription 2.0.15 error  (Read 997 times)

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,239
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: Paid subscription 2.0.15 error
« Reply #20 on: April 13, 2018, 10:24:36 PM »
Where did you get the original error?  We need to see all of it.

Offline Kindred

  • The Mean One
  • Support Specialist
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 57,080
  • Gender: Male
    • Kindred-999 on GitHub
Re: Paid subscription 2.0.15 error
« Reply #21 on: April 13, 2018, 10:31:11 PM »
he's got two separate errors...   one is a simple missing index.  but that won't cause a critical error.
that one is pretty simple - whatever mod he installed is having issues with $selected_tab or $tab_context

the other one -- the one that started this thread -- is a critical error of improper code. That one is probably not going to leave a message in the SMF error log...  but it has something to do with paid subscriptions.

quite honestly, I'd suggest loading a clean set of files
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 8,239
  • 'Tis the gift to be simple (duh)
Re: Paid subscription 2.0.15 error
« Reply #22 on: April 13, 2018, 11:02:33 PM »
quite honestly, I'd suggest loading a clean set of files

I'm inclined to agree, something broke some code somewhere.  AFAIK, there aren't any mods that edit Subscriptions-PayPal.php or subscriptions.php (there shouldn't be), and can't think of any reason why OP would be messing with those files (although you never know).  Reverting to clean install would be best way to go.

 

Offline Hampi

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: Paid subscription 2.0.15 error
« Reply #23 on: April 15, 2018, 08:07:14 AM »
he's got two separate errors...   one is a simple missing index.  but that won't cause a critical error.
that one is pretty simple - whatever mod he installed is having issues with $selected_tab or $tab_context

the other one -- the one that started this thread -- is a critical error of improper code. That one is probably not going to leave a message in the SMF error log...  but it has something to do with paid subscriptions.

quite honestly, I'd suggest loading a clean set of files

Found the issue after the clean install, I installed everything as before and checked after each change if it still worked. The problem occurred after i installed swedish language... But i uninstalled it and changed that it cannot change paid subs and now it works!

Thanks for all the help!
Cheers!