Advertisement:

Author Topic: Fresh installation got error  (Read 172 times)

Offline fmozilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 6
Fresh installation got error
« on: May 18, 2018, 06:01:39 AM »
I just installed this on my subdomain as a test. But it's looks like this. whats wrong? how di I fix it?


Online GigaWatt

  • The Smiley Guy
  • Support Specialist
  • Sophist Member
  • *
  • Posts: 1,334
  • Gender: Male
    • Macedonian electronics forum
Re: Fresh installation got error
« Reply #1 on: May 18, 2018, 06:42:55 AM »
"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"A 500 error loosely translates to the webserver saying, "WTF?"..."

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Lead Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 17,374
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
Re: Fresh installation got error
« Reply #2 on: May 18, 2018, 01:40:02 PM »
Repair settings.php
Exactly. This happens sometimes, and the easiest way to fix it is repair_settings.php :)
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.

How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas