Advertisement:

Author Topic: Theme is bugged after install  (Read 146 times)

Offline xPacoGG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Theme is bugged after install
« on: May 18, 2018, 06:02:39 AM »
Well I just get my domain and host and installed SMF on my subdomain which goes forum.MYADDRESS.com and after I set up databases and installed SMF I went in to website and it looked like this and I don't know why I added repair_settings.php just to see if something is there but I don't know,any help ?


Offline GigaWatt

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 311
  • Gender: Male
    • Macedonian electronics forum
Re: Theme is bugged after install
« Reply #1 on: May 18, 2018, 06:20:42 AM »
"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

Offline xPacoGG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Re: Theme is bugged after install
« Reply #2 on: May 18, 2018, 06:37:53 AM »
I just told you that I added that just to see is everything alright but I don't know

For example it's giving me this path to default theme in repair_settings.php

SMF Default Theme - Curve URL: http://127.0.0.1/smf/Themes/default (I don't know is that right or not because that's not my url or my IP...)

@One more time my forum is on subdomain I don't know does that mess up my redirections or something so yea.

Offline GigaWatt

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 311
  • Gender: Male
    • Macedonian electronics forum
Re: Theme is bugged after install
« Reply #3 on: May 18, 2018, 06:41:07 AM »
Change the value.

Code: [Select]
http://127.0.0.1/smf/Themes/default
Code: [Select]
http://forum.yourdomain.com/Themes/default
"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

Offline xPacoGG

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 63
Re: Theme is bugged after install
« Reply #4 on: May 18, 2018, 06:53:30 AM »
Thanks that worked,I did that before but only for that I had to change very value with that IP and it helped.

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • Support Specialist
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 16,695
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
Re: Theme is bugged after install
« Reply #5 on: May 18, 2018, 01:41:11 PM »
This happens sometimes with installs, and the easiest way to fix it is to run repair_settings.php and change the paths. :)

What is repair_settings.php?
A Finnish Support Specialist
 Happily running multiple SMF 2.0 installations.

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
 Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas