Advertisement:

Author Topic: Veritabanı Hatası  (Read 1288 times)

Offline bFeeL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 39
Veritabanı Hatası
« on: February 13, 2019, 02:28:40 AM »
Quote
Field 'edit_reason' doesn't have a default value
Dosya: /home/pentaxturk/public_html/forum/Sources/Subs-Post.php
Satır: 1831

Not: Veritabanızın güncellemesi gerekiyor. Sizin dosyalarınızın şuanki sürümü SMF 2.0.15, ama veritabanın sürümü 2.0.1. Upgrade.php'yi çalıştırmanız tavsiye ediliyor.

Herkese merhaba. Sunucu değiştirdim ve bu hatayı almaya başladım. Çözümü nedir, yardımcı olabilir misiniz?

Offline bFeeL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Veritabanı Hatası
« Reply #1 on: February 14, 2019, 03:12:42 AM »
Arkadaşlar zor durumdayım ve maalesef ki SMF'den anlamıyorum. Yardım lütfen. :(

Offline ємяє

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 2,469
  • Gender: Male
  • δᴱᴺᴵ Çᴼᴷ Sᴱᵂᴵᴼᴿᵁᴹ
    • emreyildirmaz on Facebook
    • emreyildirmaz on LinkedIn
    • @oemreyildirmaz on Twitter
    • xenForo
Re: Veritabanı Hatası
« Reply #2 on: February 15, 2019, 04:00:44 PM »
Arkadaşlar zor durumdayım ve maalesef ki SMF'den anlamıyorum. Yardım lütfen. :(
Hatayı onar eklentisi mevcut. Kullan.
Hayat yine; giriş...gelişme...sonuç...Giriş nedensiz... Gelişme ümitsiz... Sonuç gereksiz...

Offline Pikselizasyon

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: Veritabanı Hatası
« Reply #3 on: February 22, 2019, 04:23:34 PM »
Eski sunucunuzdaki forum versiyonu eskiydi. Yeni sunucuya geçerken ise yeni dosyaları kullanmışsınız. Bu yüzden sürüm yükseltmenizi istiyor. Aşağıdaki döküman eskidir fakat işinizi görecektir.

https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=95612.0

Offline GökTuğ

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 120
  • Gender: Male
  • TTK
    • fizik

Offline bFeeL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Veritabanı Hatası
« Reply #5 on: April 04, 2019, 10:14:00 AM »
Maalesef çözemiyorum. Ücretli destek olabilecek var mı?

Offline tarantula901

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 327
Re: Veritabanı Hatası
« Reply #6 on: April 04, 2019, 10:27:42 AM »
Sitenizin ftp dosyaları değiştirilmiş ve veritabanı veritabanı eski kalmış anlayacağınız sitenizin veritabanını güncellemeniz gerekiyor.

Bu sitede bu şekilde anlatıldımı bilmiyorum ancak şu konuda anlatmıştım konuya bakabilirsiniz. http://www.smf.gen.tr/smf/index.php?topic=161.0

Offline bFeeL

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 39
Re: Veritabanı Hatası
« Reply #7 on: April 05, 2019, 10:24:19 AM »
Bir çok kişi bu şekilde önerdi. Ben de yapıyorum, işlem başlıyor ve asla bitmiyor. Dakikalar saatler sürüyor bitmiyor.