Advertisement:

Author Topic: Many 127.0.0.1 404s after installing 2.0.15 with PostgreSQL  (Read 3328 times)

Offline m4z

  • Localizer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 465
  • /mɛs/
Greetings, trying to install 2.0.15 with PostgreSQL 9.4 (and, against recommendation, unchanged standard_conforming_strings because from this thread I gather that replacing a few (26) occurences of "\'" with "''" seems to be enough; at least I get no DB errors during install).

After installation, my forum is rather un-themed and in the JS console and page source, I see a lot of references to "http://127.0.0.1/smf/[...]", f.e. "http://127.0.0.1/smf/Themes/default/css/index.css?fin20".

It looks to me like stylesheet, javascript and image files use the incorrect URLs, while "forum-internal" links, that is, links to HTML pages, seem to contain the correct URL. (I've attached the resulting index.php with sanitized domain name.)

Any idea what could be causing this? What can I do to provide more info?

Thanks!
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson

Offline m4z

  • Localizer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 465
  • /mɛs/
Re: Many 127.0.0.1 404s after installing 2.0.15 with PostgreSQL
« Reply #1 on: May 06, 2019, 06:03:46 PM »
Just found this in the DB, but no clue how it got there:
Code: [Select]
test-smf20=> select * from smf20_settings where value like '%127%';
  variable   |            value
-------------+------------------------------
 smileys_url | http://127.0.0.1/smf/Smileys
 avatar_url  | http://127.0.0.1/smf/avatars
(2 rows)
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson

Offline m4z

  • Localizer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 465
  • /mɛs/
Re: Many 127.0.0.1 404s after installing 2.0.15 with PostgreSQL
« Reply #2 on: May 06, 2019, 06:12:04 PM »
Even after updating these items, the problem persists.
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson

Offline m4z

  • Localizer
  • Full Member
  • *
  • Posts: 465
  • /mɛs/
Re: Many 127.0.0.1 404s after installing 2.0.15 with PostgreSQL
« Reply #3 on: May 06, 2019, 06:18:31 PM »
Also found and updated:
Code: [Select]
test-smf20=> select * from smf20_themes where value like '%127%';
 id_member | id_theme |  variable  |                   value
-----------+----------+------------+--------------------------------------------
         0 |        1 | theme_url  | http://127.0.0.1/smf/Themes/default
         0 |        1 | images_url | http://127.0.0.1/smf/Themes/default/images
         0 |        2 | theme_url  | http://127.0.0.1/smf/Themes/core
         0 |        2 | images_url | http://127.0.0.1/smf/Themes/core/images
(4 rows)

Seems to be solved. Thanks for listening. (c;
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson

Offline SychO

  • On Hiatus
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 1,547
  • Gender: Male
    • SychO9 on GitHub
    • SychO
Re: Many 127.0.0.1 404s after installing 2.0.15 with PostgreSQL
« Reply #4 on: May 06, 2019, 06:27:31 PM »
in the future if you have trouble with paths, just use repair_settings.php ;)
https://download.simplemachines.org/?tools
Take the initiative