Advertisement:

Author Topic: Newly created tab, how to make this active?  (Read 891 times)

Offline TuXAPuK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Newly created tab, how to make this active?
« on: August 09, 2019, 08:06:04 PM »
On site "forum.rukilovolt.info" make'd new tab named as "Статьи"... But i have truble with active flag, how to make them "active" when page/subpage active?

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 9,243
Re: Newly created tab, how to make this active?
« Reply #1 on: August 09, 2019, 10:23:30 PM »
How did you add the button?  Code should look like this -

Code: [Select]

'test' => array(
'title' => 'test',
'href' => $scripturl . '?action=test',
'show' => true,
'sub_buttons' => array(
),
),


Offline TuXAPuK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Newly created tab, how to make this active?
« Reply #2 on: August 09, 2019, 11:18:46 PM »
<code php>
            'articles' => array(
                'title' => 'Статьи',
                'href' => $scripturl . '?action=article-list',
                'show' => true,
                'sub_buttons' => array(
                ),
</code>

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Hero
  • ******
  • Posts: 9,243
Re: Newly created tab, how to make this active?
« Reply #3 on: August 10, 2019, 12:06:52 AM »
Try this -

Code: [Select]

            'article-list' => array(
                'title' => 'Статьи',
                'href' => $scripturl . '?action=article-list',
                'show' => true,
                'sub_buttons' => array(
                ),


Offline TuXAPuK

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
Re: Newly created tab, how to make this active?
« Reply #4 on: August 10, 2019, 10:14:06 AM »
Thanks! :)