Advertisement:

Author Topic: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)  (Read 176923 times)

Offline gerard

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 62
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #220 on: August 20, 2006, 03:41:19 AM »
anyone?
 :)

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #221 on: August 20, 2006, 09:35:33 AM »
What you need is a button-generator for it, but I haven't had time to set one up.

Offline gerard

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 62
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #222 on: August 20, 2006, 10:28:19 AM »
So it's better to leave this theme
 :(

Offline gerard

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 62
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #223 on: August 20, 2006, 12:03:07 PM »
On the other hand, that can't be it. I have seen some sites with this theme that do have the buttons. the problem seems to be that i cannot install te v1.1RC2 version. The detailed versioncontrol says tha my version is 1.1 RC1. Which is not correct, because I downloaded the RC2 en put it in place of the old ambermap in themes in wtp.
 :-\

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #224 on: August 20, 2006, 12:43:25 PM »
So your default theme displays the correct text strings?

About the numbers in the theme, they are not always correct..as long as you pick the right zip file to upload to your site, you should be fine. Overwriting everything old of course.

Offline fire2006

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Gender: Male
catbg titles not aligning properly
« Reply #225 on: September 30, 2006, 01:51:21 AM »
hi there! this theme is great! Totally works nice with my rocketthem joomla template!

I have a problem though, for some reason, the category titles aren't indenting left as far as they should

can someone please help

I need to know what css to fix

check out: http://www.salsafire.net [nofollow] --->forums.
i am viewing on firefox
cheers



Offline fire2006

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Gender: Male
alignment problems
« Reply #226 on: September 30, 2006, 02:43:26 AM »


I am having alignment issues... if you look at the image above, "Members" is too far to the left,
I checked the cs, and it says catbg... I added left padding to this, but it didnt move it at all...

also..I suspect the little members icon should also be moved to the right... any ideas how I can change this? and nudge it over a bit?

« Last Edit: September 30, 2006, 02:51:22 AM by fire2006 »

bloc

  • Guest
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #227 on: September 30, 2006, 08:30:17 AM »
This is one of the "quircks" when using SMF inside Joomla - the padding is lost on tables. I think its something defined in the Joomla stylesheet, but not sure what. So defining a padding on catbg suddenly doesn't work - but it does in stand-alone SMF.

The solution..? Well, in the Rocketthemes I converted I used borders-in same color as background and even inline styling to make it work - not ideal at all.

Offline fire2006

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Gender: Male
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #228 on: September 30, 2006, 02:16:25 PM »
well, after I posted the last message, I managed to figure out a fix... not the best, but atleast it works... what I did was find in the boardindex.template.php  is find where the catbg tables were, and just added two   and that seamed to do the trick!
I know its not ideal... but it worked, and ran out of solutions...

have a good day, thanks for your reply!

Offline Nohani

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Gender: Male
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #229 on: November 12, 2006, 12:51:16 PM »
wonderful work !!

Offline bbmtalk

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 236
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #230 on: November 26, 2006, 03:55:20 AM »
Great theme. One question -

How can I make the news box bigger? Thanks in advance

Offline Qayyom Ashraf

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 141
  • Gender: Male
  • Qayyom Ashraf
    • JangForum - Pakistan
problem with mods in Amber theme
« Reply #231 on: June 18, 2007, 09:45:44 AM »
I installed some mods for my forum.

the problem is many buttons on main tabs bar on top dos't  show but with same configuration all tabs shows in default theme. how can i set all tabs buttons in Amber theme.

(sorry i am weak in english)

in amber theme:


in default theme:
« Last Edit: June 18, 2007, 09:52:06 AM by qayyom »
Qayyom Ashraf  |  Karachi-PK |::.www.JangForum.Com.::|

Offline IchBin™

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,116
  • Gender: Male
  • I don't speak German.
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #232 on: June 18, 2007, 12:05:34 PM »
If you need mods to appear in themes other than the default you'll have to manually install them to Amber.
How to add mods to a theme other than the default theme.
http://docs.simplemachines.org/index.php?topic=402.msg2530#msg2530
IchBin™        TinyPortal

Offline Omnicron

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
    • Shanthology
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #233 on: August 06, 2007, 10:16:05 PM »
fantastic theme
working great for me so far and im new to simple machines
« Last Edit: August 06, 2007, 10:59:19 PM by Omnicron »

Offline lemur21

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 190
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #234 on: August 23, 2007, 11:43:42 PM »
Hello,

For some reason, one of the bottom boxes on my forum's front page has a wacky sized font; different than everything else on the page.

If you look at the bottom of the page:

http://www.libogroup.com/SMF/index.php

You'll see areas for Calendar, Members, Forum Stats and Users Online. The Forum Stats area is a completely different font size than anything else on the page.

I'm fairly certain this is a boardindex.template.php problem, but my cursory look at that file didn't reveal anything to me that would stand out.

I cannot attach files to this thread, apparently, but I did attach the file to my question over in the general support forum (http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=190680.new;topicseen#new)

I'd be grateful if anyone could provide some direction about how I could fix this small problem.

Thanks!

Chris

Offline IchBin™

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,116
  • Gender: Male
  • I don't speak German.
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #235 on: August 24, 2007, 02:09:58 AM »
line 343 of boardindex.template.php find this line:
Code: [Select]
<span class="middletext">
Change to:
Code: [Select]
<span class="smalltext">
IchBin™        TinyPortal

Offline lemur21

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 190
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #236 on: August 24, 2007, 08:16:54 AM »
Thanks, IchBin!

Offline lemur21

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 190
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #237 on: September 15, 2007, 11:01:04 AM »
Hello,

I recently installed Daniel15's mod for integrating flashchat into your site. Everything went well, except, even after making the necessary changes, I cannot get the word "Chat" (or anything like that) to show up in the top menu bar.

My top menu bar did 'make a space' for the word "Chat" to appear (and, if you click on the empty space, it DOES launch chat). I just need to get the word "Chat" to appear in the menu bar.

Here's a link to my site: http://www.libogroup.com/SMF/index.php

I am using the amber theme. Apparently, this question is better served by inquiring with the theme's creator.

If anyone needs me to upload a file, I can do that, as well.

Thanks!

Chris

Offline IchBin™

  • SMF Friend
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 11,116
  • Gender: Male
  • I don't speak German.
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #238 on: September 15, 2007, 03:08:29 PM »
Post the code that you put for the chat button please.
IchBin™        TinyPortal

Offline lemur21

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 190
Re: [Theme] Amber (SMF v1.1RC1 - v1.1RC2)
« Reply #239 on: September 16, 2007, 09:50:13 AM »
Hi IchBin,

I followed the instructions provided by Daniel15, in his thread, here:

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=139769.0

Specifically, after installing the program itself, I used Daniel's mod, then did these steps:

Quote
OK, in Themes/amber11final/index.template.php, find:
Code: [Select]
if (in_array($_GET['action'],array('search','admin','calendar','profile','mlist','register','login','pm','help')))
Replace with:
Code: [Select]
if (in_array($_GET['action'],array('search','admin','calendar','profile','mlist','register','login','pm','help','chat')))

Also, find:
Code: [Select]
// The [calendar]!
if ($context['allow_calendar'])
echo $tab1, $ca== 'calendar' ? '1' : '2' , '"><a href="', $scripturl, '?action=calendar">'.$txt['calendar24']. '</a></td>';
Add after:
Code: [Select]
// FlashChat!
if ($context['user']['is_logged'])
echo $tab1, $ca== 'chat' ? '1' : '2' , '"><a href="', $scripturl, '?action=chat">'.$txt['fc_chat']. '</a></td>';

I cannot seem to attach the two files in question: boardindextemplate and indextemplate -- but, I have them downloaded onto my computer, in case there is a way to do that, that I'm unaware of.

As I mentioned, everything works well - I can launch the chat, if I click on the empty space between "calendar" and "logout" -- I just need the word "chat" to appear there.

Thanks!

Chris