Advertisement:

Author Topic: non-stop errors in log after setting up mail  (Read 133 times)

Offline lupaz77

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
non-stop errors in log after setting up mail
« on: October 15, 2019, 03:57:59 PM »
Any idea why I'm getting this error every second after setting up mail?

Apply Filter: Only show the error messages of this URLhttps://aircraftnoise.info/forum/index.php?action=admin;area=logs;sa=errorlog;descApply Filter: Only show the errors with the same message8192: Function create_function() is deprecatedApply Filter: Only show the errors from this fileFile: /home/aircraf5/public_html/forum/Sources/Subs.php
Line: 1595

The content of that line is:

Code: [Select]
array(
1591: 'tag' => 'url',
1592: 'type' => 'unparsed_equals',
1593: 'before' => '<a href="$1" class="bbc_link" target="_blank">',
1594: 'after' => '</a>',
==>1595: 'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '
1596: if (strpos($data, \'http://\') !== 0 && strpos($data, \'https://\') !== 0)
1597: $data = \'http://\' . $data;
1598: '),
1599: 'disallow_children' => array('email', 'ftp', 'url', 'iurl'),
1600: 'disabled_after' => ' ($1)',
1601: ),

Thanks.


Offline d3vcho();

  • Sempiterno
  • Lead Localizer
  • SMF Hero
  • *
  • Posts: 3,946
  • Gender: Male
    • frandominguez03 on GitHub
Re: non-stop errors in log after setting up mail
« Reply #1 on: October 15, 2019, 03:59:58 PM »
That's because you're using a PHP version that SMF does not currently supports. Please see: https://wiki.simplemachines.org/smf/SMF2.0:Requirements_and_recommendations

I suggest manually downgrading your PHP version through cPanel or contacting your host.

"Greeting Death as an old friend, they departed this life as equals."

Offline lupaz77

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: non-stop errors in log after setting up mail
« Reply #2 on: October 15, 2019, 04:09:14 PM »
Oh ok.
Any way to stop the logging for this error until I fix this issue?

Offline lupaz77

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 15
Re: non-stop errors in log after setting up mail
« Reply #3 on: October 15, 2019, 04:17:57 PM »
Changed PHP to 7.1 and the errors stopped! Thank you!