Advertisement:

Author Topic: Administrator cannot send announcements  (Read 370 times)

Offline Steelponycowboy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 12
Administrator cannot send announcements
« on: November 18, 2019, 10:51:27 AM »
Set up new forum with the RC2 version and unlike our older version,  Admins (nor anyone else) can sent announcements of a new post.

Once you chose recipients it goes to the next screen and just sits there at 0% forever.

I've posted a screen shot,  the "continue" button at the bottom goes from 0 to 1 and 0 to 2.   Let it sit 12 hours and nothing changes, still 0%

In the error log, it shows this:

 Type of error: Undefined
8: Undefined index: whoallow_logs
https://www [nofollow]......................../ForumSMFNew/index.php?action=who  (I removed forum address after the www)
/home/s6hjsmnq7hog/public_html/ForumSMFNew/Sources/Who.php (Line 429)

Offline m4z

  • Localizer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 816
  • /mɛs/
Re: Administrator cannot send announcements
« Reply #1 on: November 18, 2019, 12:00:42 PM »
I couldn't reproduce this. How did you choose your recipients? By selecting groups, by entering mail addresses and/or member nicknames? Did you exclude groups and/or users? Did you override the user announcement settings?
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson

Offline Illori

  • Project Manager
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 51,963
Re: Administrator cannot send announcements
« Reply #2 on: November 18, 2019, 12:04:18 PM »

Offline m4z

  • Localizer
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 816
  • /mɛs/
Re: Administrator cannot send announcements
« Reply #3 on: November 18, 2019, 12:20:58 PM »
Ah, my test was incorrect, in fact I didn't even know the option to announce (the first post of) a topic; I just tested sending a newsletter.
"Faith is what you have in things that don't exist."
--Homer Simpson