Advertisement:

Author Topic: Put back up SQL in my forum now getting Unknown column 'a.attachment_type' in 'f  (Read 169 times)

Offline VileStorms

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Gender: Male
I put a backup of my forum in my database and adjusted the db_name and others in the settings.php. and now when I goto my forum address I get

Code: [Select]
Unknown column 'a.attachment_type' in 'field list'

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 71,982
    • StoryBB/StoryBB on GitHub
Is it a backup from a 1.1 install?
Don’t try to tell me that some power can corrupt a person. You haven’t had enough to know what it’s like.

No good deed goes unpunished / No act of charity goes unresented.

Offline VileStorms

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Gender: Male
Probably now that I think of it.

edit:

I just found one of your other comments, and I see that I have to update it :P

another edit:

now that I've added the large upgrade files I get this lovely page  :'(

« Last Edit: November 30, 2019, 01:13:29 PM by VileStorms »

Offline Arantor

  • Resident Overthinker
  • SMF Friend
  • SMF Legend
  • *
  • Posts: 71,982
    • StoryBB/StoryBB on GitHub
Large install or large upgrade? Looks like it's missing parts of the upgrader to be able to do that...
Don’t try to tell me that some power can corrupt a person. You haven’t had enough to know what it’s like.

No good deed goes unpunished / No act of charity goes unresented.

Offline VileStorms

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 49
  • Gender: Male
I mean't upgrade
I got it working, found out I needed to adjust the old theme url in the database, now I need to get an admin account to upgrade it xD

I forgot all the details for my old accounts

edit:

I got it just had to correct the themes more, since I got the address wrong and then go and change

$disable_security = 0; to $disable_security = 1; in the upgrade.php
« Last Edit: November 30, 2019, 01:26:26 PM by VileStorms »