Advertisement:

Author Topic: Can't see forum index after language switch  (Read 200 times)

Offline leone8

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Can't see forum index after language switch
« on: March 30, 2020, 12:39:14 AM »
Hi,
when I configure english as default language, and I logout, I am successfully redirect to the forum index.
But if I switch the default language as italian, and I logout, I am redirect to a blank page, and I can't access to the forum anymore.

I am using the "NightBreeze" theme.

How can I solve please?

Offline Dzonny

  • Localizer
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 12,151
  • Gender: Male
  • No sleep...
    • dzontra.nikola on Facebook
    • Dzonny on GitHub
    • dzontranikola on LinkedIn
    • @opusteniforum on Twitter
    • Samo opusteno
Re: Can't see forum index after language switch
« Reply #1 on: March 30, 2020, 07:18:16 AM »
Hello there.

Is there anything in your error log?
Do you have same problem when you switch to default theme?

Offline leone8

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Can't see forum index after language switch
« Reply #2 on: March 30, 2020, 12:22:35 PM »
Hi, thanks for replying.

I checked the log, but nothing shows about this problem.

With my default theme I can see the same behavior: when the selected language is italian, on the logout I get the blank page.

Offline Sir Osis of Liver

  • SMF Super Hero
  • *******
  • Posts: 10,141
  • Hoarding Budweiser in NY
Re: Can't see forum index after language switch
« Reply #3 on: March 30, 2020, 12:36:46 PM »
Server errors?  There was a glitch a few years back, iirc language installer would change dir or file permissions on some servers and crash forum.  Wasn't related to specific language, but you can check permissions for italian language dirs/files, see if they're the same as english.