Advertisement:

Author Topic: Re: Inserting an attachment - doesn't work  (Read 359 times)

Offline Saiy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Inserting an attachment - doesn't work
« on: April 19, 2020, 02:25:49 PM »
Hi guys, I have the same problem on my forum : we can't upload images anymore, and the error console gives me an unknown error.
But not the same error... I wanted to create a new topic, but maybe we will find something in common.

Offline landyvlad

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 905
  • Gender: Male
    • Michael Reed on Facebook
    • GSX1400 Owners ORG
Re: Inserting an attachment - doesn't work
« Reply #1 on: April 20, 2020, 02:43:06 AM »
You'll need to provide more info if you want to get help. How recent a version of SMF are you using? RC2 as originally released or RC2 nightlies?

What changes have you made to the forum (of any kind) between when upload was working, and when it wasn't?


Please do not PM, IM or Email me with questions on astrophysics or theology.  You will get better and faster responses by asking homeless people in the street. Thank you.

To paraphrase Kindred: "There are no technical solutions to social problems."

No hack nor blackhats, just persistent asshats.

Offline Saiy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Inserting an attachment - doesn't work
« Reply #2 on: April 20, 2020, 05:21:35 AM »
Hi. More info :

URL (No advertisment, I add some spaces) : www . db-z  . com / forum
Version : 2.1 RC2
Packets installed : Quick Spoiler 1.2.5
Theme : My custom theme (Actually, this is the Default Theme... I just modified some basic CSS attributes such as colors, borders, etc).

PS : I just turned off the minimization, if it can helps...

Offline Saiy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Inserting an attachment - doesn't work
« Reply #3 on: April 20, 2020, 04:01:33 PM »
In the file smf_fileUpload.js, Chrome pretends that the error is :

Uncaught TypeError: $.fn.rangeToPercent is not a function
    at Object.createMaxSizeBar (smf_fileUpload.js:39)
    at b.accept (smf_fileUpload.js:98)
    at b.value (dropzone.min.js:1)
    at b.value (dropzone.min.js:1)
    at HTMLInputElement.<anonymous> (dropzone.min.js:1)



Offline Saiy

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 14
Re: Inserting an attachment - doesn't work
« Reply #4 on: May 05, 2020, 06:06:14 AM »
Problem solved : I installed a completly new 2.1RC2 version and reimported my full 12 years old database + repositories (avatar, attachments, smileys, theme)