• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
January 22, 2022, 01:29:49 PM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Setting up email wild card bans

Started by EL34, July 30, 2020, 09:47:24 AM

Previous topic - Next topic

EL34

I saw this example listed as a ban trigger in SMF add new ban
Ban on Email Address (e.g. *@badsite.com)

So in the case above all emails that end in @badsite.com would show up on the ban log, correct?
xmnbmnbkhjg@badsite.com
kljoiur@badsite.com

The examples above would all trigger the ban?


I just wanted to make sure the wild card asterisk works like these examples also?
*.ru
*@house
*fake.ixx

All or any part of the email address would be a valid trigger in the examples above?
Thanks

Forum History -> EZBoard -> YABB -> SMF 1.1.19 -> SMF 2.0.17

a10

hi, a few times some human spammers go past the questions (last time was last summer).
Have used things like

*@*.ru
*@domain.com

Works fine, hits in the logs, zero harm for real member registrations.

After going through the reg, as a gift, no ban message but "An unknown error occured, please register again" to keep them wasting time trying until bored and vanishing.
2.0.18, php 7.4.26, MariaDB 10.3.32. Mods: Contact Page, Like Posts, Responsive Curve, Search Focus Dropdown, Add Join Date to Post.

Deaks

SMF does have a few really good anti spam mods on the mod site, these can also help without the need for a ban :)

https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=search;type=19

EL34

Quote from: a10 on July 30, 2020, 04:01:44 PM
hi, a few times some human spammers go past the questions (last time was last summer).
Have used things like

*@*.ru
*@domain.com

Works fine, hits in the logs, zero harm for real member registrations.

After going through the reg, as a gift, no ban message but "An unknown error occured, please register again" to keep them wasting time trying until bored and vanishing.

Thanks
Just wanted to make sure I was using the wild card correctly
Forum History -> EZBoard -> YABB -> SMF 1.1.19 -> SMF 2.0.17

Advertisement: