News:

Want to get involved in developing SMF, then why not lend a hand on our github!

Main Menu

Smf 1.1.x sürümleri

Started by cihancan, October 12, 2020, 01:44:37 PM

Previous topic - Next topic

cihancan

Merhaba arkadaşlar.
Geçtiğimiz günlerde biraz nostalji yapmak için smf 1.1.21 sürümünü indirip kurmak istedim. Ama bir türlü install.php dosyasını çalıştırarak kurulum yapamadım. Tüm dosyalar ve install.php sunucuda yüklü olduğu halde kurulum yapılamadı. Ekran resmini aşağıya ekledim. Yeni php sürümleri ile uyumsuz olduğu için artık 1.1.x sürümleri kurulamıyor mu?

tarantula901

php sürümlerini düşürerek yada yükselterek tekrar deneyin.

cee山

Sunucunuzun error_log bakarak sorunu çözebilirsiniz veya windows wamp kurulumu yapıp php sürümü düşük tutarak aynı sonuca ulaşabilirsiniz.

Antes

Desteği sonlandırılmış bir ürünü, nostalji yapmak için dahi sunucunuza yüklemeyin. Her ne kadar biz yaptığımız ürüne çok güveniyor olsakta bizim dahi bilmediğimiz açıkları olabilir ve bunlardan etkilenebilirsiniz. Eğer SMF 1.1 kullanmak istiyorsanız WAMP veya XAMPP'ın php 5.4'ü destekleyen eski bir sürümünü yerel makinanıza kurup yükleme yapın.

Advertisement: