Advertisement:

Author Topic: Messages Not Sending  (Read 211 times)

Offline xtian

  • Semi-Newbie
  • *
  • Posts: 21
  • Gender: Male
    • XS1100 Australia
Messages Not Sending
« on: February 12, 2021, 04:20:28 AM »
I had an SMF friend take a look at my problem and she suggested putting the error messages here to see if it can be fixed

Could not connect to SMTP host: 0 : php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

2: fsockopen(): unable to connect to emailremoved:25 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known)Apply Filter: Only show the errors from this fileFile: /Sources/Subs-Post.php
Line: 1330

Offline Aleksi "Lex" Kilpinen

  • A Peculiar Finn
  • Project Manager
  • SMF Super Hero
  • *
  • Posts: 19,832
  • Gender: Male
  • Don't worry, I'm n00b friendly
    • Aleksi.Kilpinen on Facebook
    • LexArma on GitHub
    • aleksi-kilpinen on LinkedIn
    • My Daily Dose Of Blasphemy
Re: Messages Not Sending
« Reply #1 on: February 20, 2021, 01:54:36 PM »
Sorry you've had to wait. That means the address for the mail service couldn't be resolved.
Make sure your settings are correct, and the method of sending mail actually works on the server you are on.
https://wiki.simplemachines.org/smf/E-Mails_-_Why_are_members_not_getting_emails_sent_from_the_forum
A Finnish Project Manager (Support Specialist)
Happily running multiple SMF 2.x installations.
 Fooling around with an i7-10700 @ 2,90GHz-4.80GHz / 16Gb / RTX-2070 Super / 3840x2160 / Win 10 x64


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum.
Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas