• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
October 19, 2021, 08:09:39 AM

News:

Join the Facebook Fan Page.


[solved] Correcting the forum's links

Started by CoderLanie, April 08, 2021, 07:53:40 PM

Previous topic - Next topic

CoderLanie

April 08, 2021, 07:53:40 PM Last Edit: April 08, 2021, 08:04:09 PM by CoderLanie
I have a full website and will be using integration to login from my site to the SMF forum. The forum is in it's own directory; however, all the links are using the wrong URL path. For instance: my website is mythingwebsite and the forum is mythingwebsite/forum/  all the links say "mythingwebsite/index..." whatever comes after.. board, login or whatever... How do I add the /forum/ path to the URL?

~~~

Never mind. I solved it, but for future searchers like me:
The answer is the QueryString.php file under Sources.

shadav

did you move your forum after setting it up?
using the repair settings tool will help fix pathways
https://wiki.simplemachines.org/smf/Repair_settings.php

not sure what you changed in the querystring but you should run repair settings and fix all the pathways

Kindred

if you changed code in QueryString, then you have broken the system in order to correct a misconfiguration on your part in the first place.
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

Advertisement: