• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
September 20, 2021, 12:54:17 AM

News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord


Layout broken

Started by djoos5, July 21, 2021, 03:50:15 PM

Previous topic - Next topic

djoos5

The layout to my forums suddenly looks like this (attached). I think I have seen this before and it is an easy fix, but I do not recall what the fix was.

Any help is greatly appreciated.

I am running SMF 2.1 RC2.

Thanks!

DJ

Gary

Looks like the CSS file is coming in 404. Take a look to make sure it's actually there.
Gary M. Gadsdon
Do NOT PM me unless I say so
War of the Simpsons
Bongo Comics Fan Forum
Youtube Let's Plays

^ YT is changing monetisation policy, help reach 1000 sub threshold.

shadav

looks ok to me if it's this site, though I can't log in but more than likely the login would be messed up as well....
you may need to just press ctrl + f5 to refresh your browsers cache

Kindred

Also, you really need to update to rc4
Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

djoos5

Quote from: shadav on July 21, 2021, 04:36:17 PMlooks ok to me if it's this site, though I can't log in but more than likely the login would be messed up as well....
you may need to just press ctrl + f5 to refresh your browsers cache

Hey Shadav,

That is actually our old board. For some reason, we started getting database errors whenever we did a search:

Database Error
Access denied for user 'stewartsse843094'@'%' to database 'stewart_stewartsse843094'
File: /services/webpages/s/t/stewarts-security.com/public/job/Sources/Search.php
Line: 1246

So, I created a new board, but kept the old in case we ever needed to go back to a job history. (We use the forums as a communication history for every job our company contracts and performs, so we can always look back to the progress notes).

After the rebuild, it still seems we are getting database errors - something to do with our webhost, I assume. Anyway, at least we are able to work and build the job histories - it just makes finding old data a bit of a challenge.

Thanks, though! I will look into the CSS file, as stated above.

I will also look into the software upgrade.

djoos5

Quote from: Kindred on July 21, 2021, 07:51:22 PMAlso, you really need to update to rc4

Thanks, Kindred.

With my upgrade to RC4, it also corrected our CSS issue.


Advertisement: