• Welcome to Simple Machines Community Forum. Please login or sign up.
December 04, 2021, 02:09:29 PM

News:

Follow SMF on Twitter.


Calendar Post Event Issue

Started by Mick., October 24, 2021, 11:26:34 AM

Previous topic - Next topic

Mick.

When selecting "Post Event" from Menu, I populate the entries but when I submit, Comes back with
"An error has occurred Invalid date."

It seems to only work for today. But when making a way ahead Event the error applies, it posts the article but no Event.  Is this a bug?

You cannot see attachments on this board.

Aleksi "Lex" Kilpinen

Yes, I'm fairly confident we already have a topic on this somewhere and it was acknowledged as a bug related to the date format or something.
A Finnish Project Manager (Support Specialist)
 Happily running multiple SMF 2.x installations.
  Fooling around with i7-10700 @ 2,90GHz-4.80GHz / 16Gb / RTX-2070 Super / 3840x2160 / Win 10 x64


How you can help SMF

"Before you allow people access to your forum, especially in an administrative position, you must be aware that that person can seriously damage your forum. Therefore, you should only allow people that you trust, implicitly, to have such access." -Douglas

Mick.

Quote from: Aleksi "Lex" Kilpinen on October 24, 2021, 12:47:04 PMYes, I'm fairly confident we already have a topic on this somewhere and it was acknowledged as a bug related to the date format or something.
Awesome. Thank you.

ozp

What SMF version do you use?
There where problems with this before, but all should be fixed in RC4

Mick.

Quote from: ozp on October 25, 2021, 07:58:09 AMWhat SMF version do you use?
There where problems with this before, but all should be fixed in RC4
2.1 rc4

ozp

Your image is quite low res so it's hard to see, but do you have a comma (,) in the date field?
Will removing the comma solve the problem?

Does the comma come from your forum/profile defined Time Format?
Do you use the date picker or do you write the date manually?

Advertisement: