News:

Bored?  Looking to kill some time?  Want to chat with other SMF users?  Join us in IRC chat or Discord

Main Menu

http error 500

Started by gloudiesaurus, June 23, 2022, 07:39:55 AM

Previous topic - Next topic

gloudiesaurus

Since yesterday my forum hxxp:gppits.net/forum [nonactive] shows a HTTP ERROR 500.
I didn't change anything or run updates.

I can still log-in in the admin section but it doesn't show any errors.

I run SMF 2.0.19.

How can I solve this?

Kindred

check your SERVER error logs....    and check with your host.  A 500 error is a server side issue.
Слова
Украина

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

gloudiesaurus

I got this server error log from my hosting (I checked with them):

Quotemediaprocache.php

[Thu Jun 23 14:08:11.195192 2022] [proxy_fcgi:error] [pid 26838:tid 140159395583744] [client 40.77.167.67:0] AH01071: Got error 'PHP message: PHP Parse error:  syntax error, unexpected ''a:96:{i:0;a:7:{s:2:"id";s:1:"' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE) in /home/gppitsnet/domains/gppits.net/public_html/forum/cache/mediaprocache.php on line 2\n'
[Thu Jun 23 14:08:26.622007 2022] [proxy_fcgi:error] [pid 26838:tid 140159370405632] [client 154.54.249.194:0] AH01071: Got error 'PHP message: PHP Parse error:  syntax error, unexpected ''a:96:{i:0;a:7:{s:2:"id";s:1:"' (T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE) in /home/gppitsnet/domains/gppits.net/public_html/forum/cache/mediaprocache.php on line 2\n'

My hosting says all errors are coming from the same file: mediaprocache.php

Kindred

SO, there's your answer.   It would appear that your media-pro mod has a problem

Although, from the error, that seems to be a DATABASE entry that is failing in a PHP file...
Слова
Украина

Please do not PM, IM or Email me with support questions.  You will get better and faster responses in the support boards.  Thank you.

"Loki is not evil, although he is certainly not a force for good. Loki is... complicated."

gloudiesaurus

I deleted Simple Audio Video Embedder as a mod and now the forum is working again.
Thanks for the advice!

Steve

I hope you mean 'uninstalled' and not 'deleted'.
Please do not PM me for support. 

noquiexis

I use blueimp's Ajax Chat for SMF on two forums (SMF 2.0.x and SMF 2.1.x). They both gave me the "500 Error" until tech support increased my website PHP to a higher version (7.4). Try this to see if your Simple Audio Video Embedder mod will work.
"To me the meanest flower that blows can give
 Thoughts that do often lie too deep for tears."

    William Wordsworth

Advertisement: